Els Grups municipals del Consistori barberenc publiquen en els seus facebooks la solidaritat amb les víctimes de l’atemptat de Barcelona

  • La Plataforma Ciutadana Per Barberà (PCPB) ha fet aquesta publicació en el seu portal de facebook:

“Tot el suport i disposició des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a l’Ajuntament de Barcelona. Barcelona som tots i totes”.

  • Esquerra Alternativa per Barberà – CUP ha fet aquesta publicació en el seu facebook:

“Commoció i el cor encongit pels fets de Barcelona. Tot el suport i la solidaritat amb les víctimes i amb les seves famílies”

  •  Podemos Barberà del Vallès publica en el seu portal de facebook:

“A Podem Barberà del Vallès ens sumem a les mostres de condol i solidaritat amb les víctimes de l’atac terrorista patit aquesta tarda a la ciutat de Barcelona. També volem mostrar el nostre agraïment als serveis d’emergència, patrulles policials i ciutadania que han treballat per donar suport als ferits i controlar la situació.

En Podemos Barberà del Vallès nos sumamos a las muestras de duelo y solidaridad con las víctimas del ataque terrorista sufrido esta tarde en la ciudad de Barcelona. También queremos mostrar nuestro agradecimiento a los servicios de emergencia, patrullas policiales y ciudadanía que han trabajado para dar soporte a los heridos y controlar la situación”.

Podem expressa el seu condol per les víctimes de l’atemptat de Barcelona i la seva ferma condemna a l’odi i el terror

  •   El  Partit dels Socialistes de CatalunyaPSC publica la convocatòria dels minuts de silenci amb la imatge de Barcelona amb crespò negre:

“Demà Divendres a les 12h, farem un minut de silenci a la Plaça de la Vila, en condemna a l’atemptat d’aquesta tarda a Barcelona”.

Recuperem Barberà i Partido Popular, a l’hora del tancament d’aquesta notícia no tenim constància de cap publicació al respecte de l’atemptat. Tan bon punt les tinguem seran incorporades a la notícia.

Font: facebooks dels diferents partits polítics que conformen el Consistori Barberenc.

Pulsa aquí para añadir un texto