Comença l‘any i ja es pot consultar el nou Programa Activa’t +60 pels mesos de febrer a maig de 2018.

Hi ha activitats de tot tipus i per tots els gustos, des d’activitat física, expressió i creativitat, cultura digital, formació i recursos i visites culturals. Una gran oferta formativa i cultural per a totes les persones de més de 60 anys del municipi.
Com a novetats per aquest any destaquen un taller d’escriptura, un taller per aprendre tècniques per dormir bé i amb qualitat u un curs per aprendre a editar els teus propis vídeos.

Esperem que hi trobeu les activitats que més us agradin i us animem a participar!

INFORMACIÓ GENERAL

És necessari presentar el carnet de Barberà Gran per fer la preinscripció i la inscripció.
Les places són limitades.
Les baixes s’hauran de notificar a les OAC mitjançant una instància.
Segons normativa que serà lliurada el primer dia de curs, la no assistència reiterada a les activitats comportarà la baixa d’ofici.
Per motius aliens a l’organització, les activitats podran tenir variacions.
L’organització es reserva el dret d’anul·lar les activitats que no tinguin un nombre mínim de participants.
Per poder facilitar l’accés del màxim de persones possibles, en alguns blocs s’ha restringit el nombre d’activitats a les que es poden inscriure.

INSCRIPCIONS

La preinscripció es farà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del passeig Dr. Moragas, 224, els dies 8, 9 i 10 de gener  de 9 a 14 h.
El dia 11 de gener, a les 10 h es farà un sorteig amb totes les preinscripcions al centre cívic Ca n’Amiguet. El número escollit determinarà l’ordre d’inscripció.
El dia 12 de gener es publicaran les llistes al taulell d’anuncis de les OAC i a la pàgina web de l’Ajuntament, amb les dates i horaris d’inscripció definitius segons l’ordre resultant. També es podran consultar per telèfon (93.729.71.71).
El dia 15 de gener s’iniciaran les inscripcions a totes les activitats a l’OAC (Passeig Dr. Moragas, 224).

Arxius adjunts:
Font: Ajuntament de Barberà del Vallès