BARBERÀ COMERÇ URBÀ CELEBRA UN ANY MÉS EL GRAN SORTEIG DE LA CAMPANYA DE NADAL. En aquesta edició són 6 premis de 1000€ cadascun

Els barberencs i barberenques
van omplir la Plaça de la Vila poc abans de l’arribada de la Cavalcada de Reis

6000

En aquesta campanya de Nadal 2015-2016, que ha organitzat conjuntament l’ Ajuntament de Barberà del Vallès i Barberà Comerç Urbà sota l’eslògan “Gran Sorteig de Nadal” els consumidors que han efectuat les seves compres de Nadal als establiments associats a Barberà Comerç Urbà i a la resta de comerços del nostre municipi que per primera vegada han pogut participar, van veure premiada la seva confiança amb la participació al Gran Sorteig que aquest cop va fer més d’un afortunat.

En aquesta ocasió, han estat 6 els afortunats guanyadors de mes de 1000 € en vals de compra i regals , a bescanviar per productes o serveis fins el proper 29 de febrer.

El tradicional sorteig es va celebrar el dia 5 de gener de 2016, a la plaça de la Vila, plena de gom a gom, poc abans de l’arribada de la Cavalcada de Reis. Vam poder comptar amb la presència de l’Alcaldessa Sílvia Fuster, el president de Barberà Comerç Urbà Alfonso Alharilla i la Sra. Paca, protagonista, a més a més del Rookies Barberà, de la nostra Campanya de Nadal.

Els guanyadors d’enguany són :

  • –  Julian del Amo Montoya butlleta facilitada a Saona Restaurant al carrer Pintor Fortuny, 60
  • –  Antonia Simon Quiñones butlleta facilitada a Andadas Sabateria al Dr. Moragas , 157.
  • –  Esperanza Sanchez Moreno butlleta facilitada a l’Administració de Loteria Núm. 2 de Barberà al carrer Av. Generalitat 41 – 43 .
  • –  Jordi Valiente Jorge butlleta facilitada a SG. Personalización Digital al carrer Ctra de Barcelona, 168
  • –  Diana Virumbrales San Juan butlleta facilitada a Calçats Vila al carrer Pintor Murillo, 58
  • –  Miguel Jimenez butlleta facilitada a Flors Ara al carrer Av. Generalitat, 56 
Barberà Comerç Urbà s’està molt satisfet amb la Campanya de Nadal d’enguany, que ha aconseguit tot i la crisi, mobilitzar els ciutadans de Barberà, i també a les botigues associades i donem el nostre agraïment als patrocinadors d’aquesta campanya de Nadal: Jomar Consulting, Affectum, Restaurant Can Salvatella i BBVA.

El gran Sorteig és una campanya totalment consolidada i esperada per tots els ciutadans del municipi i aquesta edició, com ja van explicar, te també una vessant solidaria ja que per cada butlleta que el barbarencs han dipositat a l’ urna Barberà Comerç Urbà aportarà i cèntim per els bancs d’aliments de la nostra ciutat.