Èxit de les Fires de Nadal de Barberà

 
Durant els caps de setmanes la plaça de la Vila ha acollit multitud d’activitats per tota la família. Prop d’11 mil persones han gaudit de les parades, del Tió més gran, o d’alguns dels tallers i jocs destinats als més joves.
Iniciant el passat 4 de desembre amb el tret de sortida a una de les propostes nadalenques més tradicionals de Barberà del Vallès, les Fires de Nadal que cada any organitza la regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de la ciutat.

Enguany les fires s’han distribuït en dos caps de setmana en un mateix lloc, al centre de la ciutat.Així, durant els dies 4, 5, 6, 19 i 20, la plaça de la Vila ha acollit diferents propostes per gaudir del Nadal amb la família.

Entre les activitats més destacables i amb més volum de visites han estat el Mercat de Nadal, on s’ha pogut comprar productes típics d’aquestes festes, o el Tió més gran, on les nenes i nenes han demanat els seus regalats donant-li cops de bastó. També s’ha gaudit dediferents activitats i espectacles infantils realitzats pel Faquir Eskorpió, el Liatroques, el Camell Simba i el Patge Reial a qui la canalla va lliurar la seva carta de Reis. Altra de les propostes que enguany més ha agradat ha estat la Mostra d’Oficis on la filadora, el ceramista, el forner, el ferreter i el cisteller van mostrar alguns dels treballs antics i més tradicionals del nostre país.
El regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Pere Pubill i Linares ha valorat molt positivament les Fires de Nadal dient: “Amb aquesta afluència s’ha demostrat que la ciutadania gaudeix de la nostra Fira de Nadal. No és casualitat aquest èxit, ja que al darrera hi ha molta feina ben feta de la gent que forma l’equip humà del a regidoria”.