La Unió Esportiva de Barberà celebra la 1a Trobada d’Escoles Esportives de la temporada

El passat dissabte, 19 de desembre, la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Serra es va omplir  d’infants participants en la Trobada d’Escoles de Bàsquet que organitza la Unió Esportiva Barberà. Aquesta és la primera trobada que organitza el club per aquesta temporada 2015/2016.

Durant el matí es van reunir més de 100 nenes i nens d’entre 5 i 8 anys

que juguen a bàsquet en quatres escoles de Barberà del Vallès durant tot el curs.

Com ja és habitual, la UE Barberà ha convidat a una escola de fora de la ciutat, aquest cop al Col·legi Europa de Sant Cugat que va participar activament en les competicions i en els diferents jocs esportius organitzats. D’aquesta manera els infants tant de Barberà com de Sant Cugat van poder viure una jornada participativa on van aprendre, no només tècniques de bàsquet si no que van compartir anècdotes i experiències viscudes arran de la pràctica comuna d’aquest esport.

Cal destacar que la Unió Esportiva de Barberà organitza aquestes trobades un cop al mes des de fa més de 17 anys. L’entitat treballa no només pel foment de la pràctica del bàsquet en les escoles sinó per la difusió i la promoció de valors i l’adquisició d’hàbits saludables en l’esport. Les escoles de bàsquet es desenvolupen en els centres educatius d’infantil i primària de Can Llobet, Pablo Picasso, Can Serra i el Bosc.