Demà el programa ‘Solidaris’ de Catalunya Ràdio visita Barberà per commemorar el Dia Europeu de la Mediació

Programa ‘Solidaris’ de Catalunya Ràdio al Mercat Municipal Onze de Setembre
Dijous, 21 de gener, d’11 a 13h

El magazín s’enregistrarà al Mercat Municipal Onze de Setembre el proper dijous 21 de gener.
Al programa es realitzarà una taula rodona sobre la cultura de la mediació i les seves vivències amb el Servei de Mediació.

El proper dijous, 21 de gener, se celebra el Dia Europeu de la Mediació. Per commemorar-lo el programa de Catalunya Ràdio, ‘Solidaris’, visitarà la nostra ciutat per enregistrar un programa al Mercat Municipal Onze de Setembre.

El programa, que s’emet tots els dissabtes de 15 a 16h a Catalunya Ràdio, és un magazín ple de continguts, reportatges, entrevistes i debats, que treballa per visibilitzar aquelles persones i col·lectius implicats socialment en la construcció d’un món millor.

Durant la seva visita ‘Solidaris’ organitzarà una taula rodona amb diferents testimonis per parlar i donar a conèixer la cultura de la mediació i les seves vivències amb el Servei de Mediació de la nostra ciutat. Amb aquest programa es vol que totes les barberenques i barberencs puguin conèixer que és la mediació, com s’utilitza per millorar la convivència ciutadana i afavorir el canvi social. Al magazín participaran diferents representants polítics que parlaran sobre mediació, així com professionals del servei i persones que han participat en processos de mediació realitzats a Barberà del Vallès .

El programà s’emetrà en antena dissabte, 6 de febrer de 2016.

Si vols saber que és i que es fa des del Servei de Mediació de Barberà, no t’ho perdis!

Més informació sobre ‘Solidaris’ a: http://www.ccma.cat/catradio/solidaris