22 barberencs i barberenques guanyen una polsera contacless amb 100 euros per realitzar les seves compres

L’acte de lliurament, que va anar a càrrec l’Alcaldessa de Barberà i del director de l’Àrea de negoci del Vallès Sud de CaixaBank, es va realitzar ahir al Mercat Municipal Onze de Setembre

El Mercat Municipal Onze de Setembre de Barberà del Vallès va acollir ahir l’acte de lliurament de 22 polseres contactless de CaixaBank, una nova tecnologia que permet d’una forma pràctica i segura realitzar els seus pagaments en pocs instants.

CaixaBank va engegar una iniciativa al Mercat Municipal emmarcada al seu programa CaixaNegocis, engegat amb l’objectiu de reforçar la relació de l’entitat financera amb els comerços clients i per incentivar el comerç de proximitat.

Per això, CaixaBank ha sortejat 300 polseres contactless, carregades amb 100 euros cadascuna, entre la seva clientela que van pagar les seves compres durant les cinc setmanes que va durar la iniciativa amb qualsevol solució de pagament electrònic ofertat per l’entitat. A la nostra ciutat han estat 22 barberencs i barberenques que han estat guanyat una polsera.

El lliurament de les polseres va anar a càrrec de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster i del Director d’Àrea de Negoci del Vallès Sud a CaixaBank, Agustí Cañelles.