La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà reestructura l‘espai d’estudi

La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà reestructura l’espai d’estudi amb l’objectiu d’ampliar-ho per tal d’oferir una zona més ampla a les persones que estudien i preparen exàmens.

Per tal d’optimitzar l’espai dedicat a l’estudi, la Biblioteca Esteve Paluzie ha realitzat diferents treballs per reestructurar l’espai de la planta d’accés de l’equipament. Els treballs, que es van iniciar el passat 4 de gener, han tingut per objectiu reestructurar el mobiliari de la zona de premsa i música per tal de guanyar espai d’estudi necessari per a totes aquelles persones que han de preparar exàmens durant aquesta època de l’any. Amb aquesta reestructuració s’ha guanyat un total de 32 nous punts d’estudi en aquesta zona, i 18 més en la zona del pis inferior. Amb aquesta ampliació s’ha pogut reubicar l’Aula d’Estudi Nocturn de la planta inferior a la planta d’accés, el que ha permès ampliar el calendari d’obertura. Cal recordar que l’horari d’obertura de l’Aula d’Estudi Nocturn a la Biblioteca Esteve Paluzie són de dilluns a divendres de 20:30 a 00h. L’Ajuntament també ofereix un altre espai d’estudi fora de la Biblioteca, les aules de la Torre d ‘en Gorgs, que obren dissabtes i diumenges de 10 a 14h i de 17 a 22h.

L’obertura de l’Aula d’Estudi a la ciutat és una iniciativa de la regidoria de Cultura i dels serveis de la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie