Què podem fer els propers dies……

 Del 14 al 17 de febrer

14 de febrer
8.30h – Plaça Cooperativa
SANT ANTONI ABAT
XOCOLATADA oferta per l’abanderada Mariona Cirre Bajo i els cordonistes Adrián Rodríguez Montilla i Laia Rudó Díaz.
10h – Plaça del Mil·lenari
ESMORZAR POPULAR
11.30h – BENEDICCIÓ I TRADICIONAL PASSADA DE SANT ANTONI ABAT pels carrers de la ciutat.
13.30h – ARRIBADA PLAÇA VILA I LLIURAMENT D’OBSEQUIS a les persones participants.
Organitza: Associació Cultural La Cooperativa.

RECORREGUT: La comitiva sortirà des de la plaça del Mil·lenari i passarà pels carrers de Ramon Berenguer, Carretera de Barcelona, Via Sant Oleguer, Ronda de Santa Maria, Sant Pere, Santa Bàrbara, Doctor Ferran, Barcelona, Migdia, Maria Reverter, Nemesi Valls, Sant Jordi, Puigcerdà, Ronda Indústria, Ronda de l’Est, Verge de Montserrat, Pintor Fortuny i passeig del Doctor Moragas, per arribar a la plaça de la Vila.

L’organització preveu la participació d’una vintena de carros i Un centenar genets, que repartiran caramels entre les persones assistents.

La festa finalitzarà a dos quarts de dues de la tarda quan totes les cavalleries hagin arribat al centre de la ciutat on l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay lliurarà els obsequis de participació.

ORGANITZACIÓ I COL·LABORACIONS: La festa de Sant Antoni Abat està organitzada per l’Associació Cultural La Cooperativa en conveni amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès. També hi col·laboren Hípica Llargués, Llegums cuits Gasull i Claramunt, Carpinteria d’alumini Alcegoya SL, Carnisseries Casa Tió, Transports Pubill, Pastisseria La Palma, AVV Can Gorgs II i voluntaris i voluntàries.

15 de febrer
18h – Biblioteca Esteve Paluzie
VA DE LLEGIR. Especial col·lecció local. L’escriptor Manel Aljama presenta el seu llibre Futur ImPerfecte. Entrada lliure. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie

16 de febrer
10h – Biblioteca Esteve Paluzie
CLUB DE LECTURA FÀCIL. Visita guiada amb els alumnes de Bàsic 1. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència ‘Dones i poder a Catalunya’ a càrrec de Patricia Gabancho, escriptora, periodista i tertuliana. Organitza: Aula Extensió Universitària.

17 de febrer
17h – Institut Can Planas
DEL QUÈ NO ES PARLA A CASA. Espai de trobada per a famílies amb fills i filles adolescents de 12 a 18 anys. Inscripció de l’1 al 5 de febrer a la Secció Municipal d’Educació. Tel. 93 729 71 71 ext. 261.varonati@bdv.cat. Organitza: Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’INS i l’AMPA de Can Planas.

Diapositiva 1

Diapositiva 2