L‘Alcaldessa de Barberà acompanyada pel regidor d’Esports va assistir a un entrenament de les noies per tal de felicitar-les i encoratjar-les a continuant assolint èxits.

L’equip femení del Barberà Rookies Club de Futbol Americà es va proclamar, al mes de desembre, guanyadores de la Copa d’Espanya en un intens partit disputat contra un dels equips més competitius de la lliga, el Barcelona Búfals.
Amb aquesta, les jugadores guanyaven la seva sisena Copa d’Espanya consecutiva,  proclamant-se així màximes exponents del futbol americà femení al nostre país.
Per tal de reconèixer aquest triomf i felicitar-les en persona, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay i el regidor d’Esports del consistori, Francisco Blanco Romero van assistir a un dels entrenaments que les barberenques realitzen en les Instal·lacions Esportives Municipals de Can Llobet.
Durant la visita tant l’Alcaldessa com el regidor van poder parlar amb cadascuna de les jugadores i van agrair el treball esportiu que dia rere dia realitzen per tal de poder assolir aquests èxits durant tants anys seguits, i van felicitar alguna de les millors jugadores de la Copa, Mònica Rafegas, Ana Fernández i Alba Izquierdo.
L’entrenador, Roberto Torrecillas, i el president del Barberà Rookies, Carlos Ortiz, van manifestar sentirse orgullosos per la dedicació i la constància de cadascuna de les membres de l’equip.
L’Alcaldessa i el regidor van poder observar el gran nivell físic i l’esforç i dedicació que tant l’equip tècnic com les pròpies jugadores realitzen en cadascun dels seus entrenaments. Tanmateix, van destacar la importància de la pràctica esportiva com a mecanisme per fer i mantenir la salut i afavorir les experiències en equip i el seu desenvolupament humà.