30è Aniversari Premis Pimes, 6 de juny al Palau Sant Jordi

Aquest any és especial

Un sopar que reuneix i celebra els èxits dels empresaris i empresàries d’autònoms, micros, petites i mitjanes empreses d’arreu de Catalunya.

Però aquest any és diferent. Celebren tres fites importants en la història de PIMEC:

  • És el 30è aniversari dels Premis Pimes, que des del 1987 reconeixen la contribució anònima dels petits i mitjans empresaris catalans al desenvolupament econòmic i social del nostre país.
  • Es commemoren els 20 anys de la fusió de les patronals catalanes PIMEC i SEFES. L’any 1997 es va crear l’única i més representativa patronal de la micro, petita i mitjana empresa i les persones autònomes de Catalunya.
  • Ja fa 10 anys que la Fundació de PIMEC és el cor de l’ entitat. Des del 2007 donen suport a les persones empresàries i autònomes en situació de greu dificultat.

Els Premis Pimes és un Sopar Solidari on la quota íntegra de l’entrada es destina als programes de la Fundació PIMEC d’ajuda a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats. Es contribueix a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català.

Preu del Sopar Solidari: 85 € per persona*

Forma de pagament: per transferència bancària al número ES62-2100-1058-0502-0016-6635

*L’import de l’aportació és en qualitat de donació i és susceptible de deducció de la quota de l’impost de societats o de l’impost de la renda de les persones físiques (articles 19 i 20 de la llei 49/2002 de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i incentius fiscals al mecenatge).