ERC aposta per un Institut – Escola com a solució per aquest setembre

En el debat sobre les necessitats educatives a secundària, Esquerra Republicana de Catalunya a Barberà del Vallès proposa una nova alternativa educativa, capaç de garantir la qualitat educativa de la ESO impartida en el nostre municipi.

Així, la solució plantejada per la formació passa per la creació d’un Institut – Escola, dotada dels equipaments i els professionals necessaris per a dur a terme classe de secundària.

Estem a favor de la rehabilitació integral de Can Planas, creiem que és molt necessària, ja que les condicions en les que es troba aquest Institut actualment són molt deficitàries.”, comenta el regidor d’ERC Ramon Cos.

Rehabilitació sí, ampliació no. “Creiem que un Institut de secundària amb 6 línies suposaria una massificació d’alumnes al centre i en dificultaria el bon funcionament. Hem consultat amb professionals experts en educació i ho desaconsellen. No hi ha cap Institut de 6 línies en tot el Vallès, ni en equipaments més grans que Can Planas.”, segueix Ramon Cos.

ERC Barberà considera inacceptables les aules satèl·lit i, tan des del municipi com també des del Parlament de Catalunya, lluitarà al costat dels pares i mares i la comunitat educativa per a dotar Barberà del Vallès d’una educació secundària de qualitat.


Barberà del Vallès
Esquerra Republicana de Catalunya