Del 7 al 14 de març
10a JORNADA POÈTICA: POESIA AL CARRER. Organitza: Escola Miquel Martí i Pol.

8 de març
17h – Plaça de la Vila
CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG. A la UNITAT MÒBIL, a la plaça de la Vila. de 17 a 21 hores. Organitza: Banc de Sang i Teixits (Generalitat de Catalunya – Departament de Salut).

17.30h Biblioteca Esteve Paluzie
AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència ‘El polvorí del Pròxim Orient des d’una òptica intercultural’, a càrrec de Francesc Lozano, biòleg i humanista. Inscripcions obertes a majors de 50 anys i durant el curs, els dies de conferència o consultant a la Junta de l’Aula, tots els dimecres, de 10 a 11h a la seu de Marquesos de Barberà, 125. Preu inscripció al cicle de conferències: 50€/curs. No socis: 7€/conferència. Organitza: Aula d’Extensió Universitària.

17.30h – Seu de l’Associació de Dones Braç a Braç
8 DE MARÇ: TALLER DE COACHING. Taller: “El paper clau de la dona en moments de canvi”, a càrrec de Sònia Ortiz Guarch, coach de relacions i equips, Sònia Campos Magallanes, terapeuta i MªCarmen Rosillo López, psicòloga. Organitza: Associació de Dones Braç a Braç.

9 de març
18h – Biblioteca Esteve Paluzie
8 DE MARÇ: PRESENTACIÓ LLIBRE “COMPROMESES”.Presentació llibre “Compromeses”, a càrrec de la seva autora, Elisenda Albertí i Casas. Biografia de vuit dones catalanes excepcionals que, malgrat la guerra, l’exili i la repressió, van lluitar pel reconeixement dels seus drets, pels ideals republicans i la justícia social. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès, amb la col·laboració de l’Editorial Albertí.

Fins el 16 de març
CAP Rosa del Vents
CUIDA’T LES DENTS. Els nens i nenes de Barberà del Vallès podran visitar fins al 16 de març, al CAP Rosa dels Vents, l’exposició itinerant, organitzada per la Diputació de Barcelona, “Cuida’t les dents”, que té com a objectiu promoure uns hàbits saludables d’higiene bucodental entre la població infantil.
La mostra, organitzada per Salut Pública de la Diputació de Barcelona, s’adreça a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, i va acompanyada d’una guia que conté activitats directament relacionades amb els continguts de l’exposició, per poder treballar-los a l’aula de l’escola després de la visita. Organitza: Diputació de Barcelona.

Fins el 21 de març
Biblioteca Esteve Paluzie
EXPOSICIÓ “DONES GRANS, GRANS DONES”. Exposició, de l’Institut Català de les Dones, que trenca clixés sobre el que significa envellir per a les dones, desmunta tòpics i reivindica que les veus femenines de totes les edats siguin escoltades i reconegudes.
Biblioteca Esteve Paluzie
Plaça de la Constitució, s/n
Matins: de dimarts a divendres de 10 a 14h
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30h
Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

Els propers dies no et perdis………