Jornada de bàsquet inclusiu a Barberà. L’entitat Andi Down Sabadell organitza un any més a Barberà del Vallès l’Apunta’t al 21

Diumenge, dia 6 de març, a les 12h, l’ Associació Andi Down de Sabadell  ha organitzat, com ja és tradicional a la ciutat, una matinal de bàsquet i altres jocs esportius a la plaça García Lorca de Barberà del Vallès.

L’entitat sabadellenca ha convidat a la ciutadania a participar en una activitat lúdica on jugar a bàsquet, i on es realitzaran altres jocs per als més petits. A més d’un campionat de 3 x 3, amb equips inclusius, es jugarà al 21, al 3 x 3, entre d’altres, i Andi Down ha ofert un esmorzar gratuït a tots els inscrits.

L’ Associació Andi Down ha instal·lat un punt informatiu on ha donat a conèixer el treball que l’entitat realitza, i  un sorteig de regals.

Andi és una associació de pares i mares d’infants i joves afectats per limitacions intel·lectuals, majoritàriament síndrome de Down, que pretén afavorir que aquest col·lectiu tingui un desenvolupament integral i una vida més normalitzada millor, autònoma i, a llarg termini, independent.