Amb un cap de setmana ple d‘activitats, l’Escola de Música de Barberà rep a l’EMM de Montblanc

LEscola de Música de Barberà rep a lEMM de Montblanc i durant el cap de setmana, el jovent participarà en un intercanvi que té per objectiu compartir coneixements i experiències així com gaudir d’assajos i un concert conjunt.
L’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Montblanc visita, aquest cap de setmana, la nostra ciutat per participar en un intercanvi musical amb l’EMM de Barberà del Vallès.
L’intercanvi, en el que participaran, 28 alumnes de Barberà i 22 de Montblanc d’edats compreses entre els 8 i 17 anys, té per objectiu compartir coneixements i experiències amb altres joves que també dediquen part del seu temps a la música. Hi participaran dues de les orquestres de corda amb les que compta l’Escola, i les dues orquestres de l’EMM de Montblanc.
Durant els dos dies el jovent participarà en una passejada per conèixer la nostra ciutati gaudirà d’una visita guiada a l’Església de La Romànica, i compartiran divertides vivències amb les i els companys de Montblanc, ja que l’alumnat s’allotja en casa dels barberencs i barberenques.
A més, faran assajos conjunts per preparar el concert compartit que es portarà a terme diumenge, 6 de març a les 12h al TMC 
L’intercanvi finalitzarà el 21 i 22 de maig quan l’EMM de Barberà visitarà la ciutat de Montblanc on es desenvoluparan activitats similars a les d’aquest cap de setmana.
Cal dir que aquestes experiències formen part del Pla Anual d’Activitats del curs que organitza l’EMM des de fa 17 anys.