On podem anar i coses que podem fer a la ciutat

14 de març

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL CLUB DE LECTURA INFANTIL. Els Biblioartistes: l’art de llegir imatges, a càrrec de Mª José Campillo. Edat recomanada: a partir de 7 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

19h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL GRUP DE LECTURA PUNT DE LLIBRE. “El fred modifica la trajectòria dels peixos”, de Pierre Szalowski. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

Fins el 14 de març
10a JORNADA POÈTICA: POESIA AL CARRER. Organitza: Escola Miquel Martí i Pol.

15 de març
9.45h – Centre de Negocis Nodus Barberà
JORNADA SOBRE APPS DE LOGÍSTICA I TRANSPORT. Les eines TIC i les apps per a dispositius mòbils han esdevingut una eina vàlida per a la gestió del dia a dia de l’empresa. S’analitzarà l’eina TRANSTIC, de control i de gestió que posa en contacte l’empresariat que necessita millorar la gestió de transport amb qualsevol dels agents que hi poden intervenir. Adreçat a gerència i personal directiu que necessitin conèixer solucions en la gestió del transport. Transportistes, cargadors i professionals autònoms que es dediquin al sector de la logística i el transport. Es requereix inscripció prèvia a través del formulari online, telèfon: 937297272 o bé per correu-e: nodus@nodusbarbera.cat. Organitza: Centre de Negocis Nodus Barberà.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
AULA EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència ‘Literatura i memòria’ a càrrec de Vicenç Villatoro, llicenciat en ciències de la informació i escriptor. Organitza: Aula d’Extensió Universitària.

17.30h – Seu de l’Associació de Dones Braç a Braç
8 DE MARÇ: CINEFÒRUM ‘PHILOMENA’. El film explica la història real de Philomena Lee, una adolescent irlandesa que va quedar embarassada i va ser enviada a un convent. Quan el nen va néixer, la van obligar a donar el seu fill en adopció. Philomena va passar 50 anys de la seva vida buscant el seu fill i no va parar fins a trobar-lo. Organitza: Associació de Dones Braç a Braç.

18h – Espai Jove La Roma
TALLER DE CUINA SALADA. Nachos amb guacamole. Organitza: Espai Jove La Roma.

16 de març
18h – Ajuntament de Barberà del Vallès
8 DE MARÇ: PRESENTACIÓ LLIBRE. Presentació llibre: “Hombres para el siglo XXI”, amb la participació de Fabià Díaz-Cortés, tinent d’alcaldia de Territori i Medi Ambient, Ismael Ávila Jiménez, mestre de l’escola Can Llobet i sindicalista i Juanjo Compairé García, membre de l’associació Homes igualitaris de Catalunya. Moderador: Lluís Carol Andrés, cap de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. El llibre recull el testimoni de 19 homes que caminen cap a la igualtat. Són relats autobiogràfics que ens parlen des de l’emoció i la vivència personal, creant models alternatius de masculinitat. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès

20h – Auditori Maria Feliu
EMM: CONCERT DE VIOLINS. Concert de violins de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música. Organitza: Escola Municipal de Música.

Fins el 16 de març
CAP Rosa del Vents
CUIDA’T LES DENTS. Els nens i nenes de Barberà del Vallès podran visitar fins al 16 de març, al CAP Rosa dels Vents, l’exposició itinerant, organitzada per la Diputació de  Barcelona, “Cuida’t les dents”, que té com a objectiu promoure uns hàbits saludables d’higiene bucodental entre la població infantil.
La mostra, organitzada per Salut Pública de la Diputació de Barcelona, s’adreça a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, i va acompanyada d’una guia que conté activitats directament relacionades amb els continguts de l’exposició, per poder treballar-los a l’aula de l’escola després de la visita. Organitza: Diputació de Barcelona.

Fins el 21 de març
Biblioteca Esteve Paluzie
EXPOSICIÓ “DONES GRANS, GRANS DONES”. Exposició, de l’Institut Català de les Dones, que trenca clixés sobre el que significa envellir per a les dones, desmunta tòpics i reivindica que les veus femenines de totes les edats siguin escoltades i reconegudes.
Biblioteca Esteve Paluzie
Plaça de la Constitució, s/n
Matins: de dimarts a divendres de 10 a 14h
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30h
Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.