Els veïns i veïnes de Barberà del Vallès van participar de les diverses activitats organitzades per l’Associació de veïns i botiguers del Casc Antic en la plaça Unitat des de les 11h.

Més de 250 persones gaudeixen de la paella popular en el Dia del Soci del Casc Antic

L’Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic de Barberà va organitzar el passat diumenge 24 d’abril una paellada popular per a celebrar el Dia del Soci a la plaça Unitat, on es van concentrar més de 250 persones.

Amb l’objectiu de reunir als veïns i veïnes del barri de la ciutat per a compartir una jornada de festivitat, l’Associació del Casc Antic va oferir un dia ple de divertides activitats destinades a tots els públics.

La jornada es va iniciar a les 11h amb una sessió de zumba a càrrec del centre Curves que va fer moure el cos sense parar, al ritme de la música, a totes les persones assistents. I per a carregar les piles i agafar energia, l’Associació va preparar una paella popular que va aglutinar a persones sòcies, veïnes, representants del teixit associatiu, comercial i empresarial de la ciutat.

A les 14h el Mag Guille gmagic va amenitzar la jornada amb nombrosos trucs de màgia que van deixar bocabadats a totes les presents. Tot seguit es va procedir a la rifa d’una pernil entre els i les veïnes assistents a l’acte.

Cal destacar que durant tota la jornada els infants van poder gaudir d’una zona de jocs d’inflables gegants.

Des de l’AAVV del Casc Antic s’ha posat de manifest el seu agraïment per la participació de totes les persones assistents així com, la col·laboració de totes aquelles que han ajudat a fer possible aquesta festivitat. “Volem recordar alhora, que els membres de l’Associació treballem de manera desinteressada per a millorar i solucionar les problemàtiques del barri que els veïns i veïnes ens puguin fer arribar”.