4a edició de la Mostra Gastronòmica

El passat cap de setmana va finalitzar la Ruta de la Tapa, i ara és el torn de tastar els sabors barberencs en una nova edició de la Mostra Gastronòmica.

El proper cap de setmana, 2 i 3 de juny, la plaça García Lorca acollirà novament la Mostra Gastronòmica, la segona de les activitats de Tastem Barberà 2018, que enguany commemora la seva quarta edició.

La IV Mostra Gastronòmica és un espai de trobada per visibilitzar la interessant oferta gastronòmica de la ciutat, i les especialitats que els establiments de restauració ofereixen, des de les més tradicionals fins a les més exòtiques.

Així, dissabte 2 de juny, entre les 18 i la mitjanit i el diumenge 3 de juny de 12 a 16 hores, la plaça García Lorca rebrà la visita de la ciutadania barberenca amb ganes de tastar les especialitats de les tapes i plats locals, amb les millors creacions d’establiments de restauració, bars i comerços de menjar de la ciutat.

Enguany, es lliuraran 8 premis mitjançant un sorteig per a un sopar per a dues persones en els establiments participants. Podran optar a guanyar algun d’aquests premis qui consumeixi i segelli les 8 caselles dels establiments participants. L’urna estarà ubicada a l’estand d’informació de la Mostra, i el sorteig es farà diumenge, 3 de juny a les 16h.

Cal recordar que el passat diumenge, 27 de maig, va finalitzar la vuitena edició de la Ruta de la Tapa, on diferents establiments de restauració de la ciutat dissenyen una tapa per concursar en el premi a la Millor Tapa de Barberà del Vallès, i per ser tastades per la ciutadania amb una oferta especial de tapa i beguda. El sorteig es realitzarà el 3 de juny a les 12.30h a la plaça García Lorca durant la celebració de la Mostra Gastronòmica, i com a premi per a  les persones que han tastat les tapes i han omplert la seva butlleta, es farà el lliurament d’un pack regal inoblidable a recollir a Viajes Ecuador.

Font: Ajuntament de BdV