El que podem fer els propers dies

Del 23 al 29 de juny

22, 27 i 29 de juny
9.30h – Centre de Negocis Nodus Barberà
JORNADA SOBRE ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING AMB WHATSAPP I FACEBOOK. Per aprendre a gestionar de forma professional els perfils, amb la finalitat de comunicar, promocionar serveis o rebre comandes. Organitza: Centre de Negocis Nodus Barberà.

23 de juny
20.30h – Diversos llocs de la ciutat
REVETLLES DE SANT JOAN

20.30h – Casal de Can Gorgs
Revetlla de l’AAVV Can Gorgs i el Grup Amateur de Teatre D’Sas’3. Reserva de taules a partir del 2 de juny.
 
21h – Torre d’en Gorgs
Revetlla de l’AAVV de Can Gorgs II. Venda de tiquets del 17 al 20 de juny.

21h – C/ Estoril cantonada amb c/ Astúries
Revetlla del Parc Central. Sopar amb barbacoa i música amb ball. Organitza: AVV Parc Central

21h – Parc de Ca n’Amiguet
Revetlla de La Romànica. Sopar popular. A les 23.50h, ball obert a tothom amb el Dúo Valparaiso. Venda de tiquets pel sopar a partir de l’1 de juny a la seu de l’associació. Organitza: AVV de La Romànica.

23h – Plaça Josep Tarradellas
Revetlla del Casc Antic. Organitza: Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic.

Organitza: Associacions de Veïns i Veïnes de Barberà del Vallès.

25 de juny
11h – Mercat Municipal Onze de Setembre
MERCARTESANIA. Organitza: Mercat Municipal Onze de Setembre.

18h – Plaça de la Vila
PRESENTACIÓ FESTA MAJOR 2016. El proper dissabte dia 25 de juny, la plaça de la Vila acollirà la presentació del programa de Festa Major, per tal de donar a conèixer el conjunt d’activitats que es faran a la Barberà del Vallès per tal de celebrar la festa més important de l’any durant els dies 1, 2, 3 i 4 de juliol.
A l’acte, que començarà a les 18 hores, es convida a tothom a portar una samarreta per tal de decorar-la amb la imatge de Festa Major. També es comptarà amb l’actuació de la batucada Arritmia, que sortirà del Mercat Municipal Onze de Setembre en direcció a la plaça de la Vila, fent rua i omplint de música els carrers de la ciutat.
El jovent barberenc també farà difusió de les activitats de Festa Major a l’Espai Jove,amb un Correbars amb la txaranga Xarangarin (20h) i amb la festa de presentació del Xiri de Festa Major, amb batalla de dj’s (22.30).
Posa’t el mocador de Festa Major! Aquest dissabte, durant la festa de presentació a la plaça de la Vila també es podrà adquirir el mocador de Festa Major, que té el preu d’un euro. Tots els diners recaptats es destinaran al Banc d’Aliments. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

28 de juny
17.30h – Casal Gent Gran Centre
BALL PER A LA GENT GRAN. Entrada lliure i limitada a l’aforament. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
CONFERÈNCIA LGTBIQ. En el marc del Dia Internacional de l’orgull LGBT, que se celebrarà el proper 28 de juny, la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà acollirà una conferència per conèixer el contingut de la Llei contra l’Homofòbia.
L’activitat, organitzada per l’Associació ACORD, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, es realitzarà el mateix dimarts, 28 de juny a les 18h a la Sala Salvador Allende.
La conferència pretén donar a conèixer la Llei 11/2014 per garantir els dret de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, que va ser aprovada pel Parlament de Catalunya a l’octubre de 2014.
La norma, pionera a l’Estat Espanyol, suposa un avenç de la tolerància, la convivència i reconeixement de la diversitat d’orientació sexual i identitat de gèneres.
La xerrada serà presentada per la Regidora de Programes per a col·lectius socials, Mireia Sánchez Pi i comptarà amb la presència del Fiscal de Serveis de Delictes d’Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona, Miquel Àngel Aguilar; la Secretaria responsable de l’Àrea LGTB de la Generalitat de Catalunya, Maria Lluïsa Jiménez Gusi, i la directora de l’entitat ACORD, Gemma Sánchez Ruíz.
L’acte vol convertir-se en un debat, obert a la ciutadania, que serveixi per visibilitzar els drets de les lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals amb l’objectiu d’eradicar qualsevol tipus de LGTBfòbia al nostre país. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

I A MÉS…

RUTA DE LA TAPA. Fins el 30 de juny.
Com en edicions anteriors, la ciutadania que vulgui participar disposarà d’un carnet amb caselles. Els establiments participants en la Ruta els hi posaran un segell conforme han tastat la seva tapa. Per aquesta edició i per poder participar en els sorteigs dels diferents premis serà suficient amb 7 caselles segellades.
Totes les tapes tenen el mateix preu, 2,50 euros (Preu unitari tapa + beguda). Les urnes de participació en els sorteigs estaran a disposició de la ciutadania en els establiments participants i a la seu de Barberà Comerç Urbà (carrer Enric Granados 30).
El sorteig es realitzarà el 6 de juliol a les 16h a la seu social de Barberà Comerç Urbà.
Més informació a www.bdv.cat.