6 de novembre, presentació pública de les propostes finalistes de Pressupostos Participatius 2019 i inici de votacions

La Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà la presentació de les propostes finalistes que se sotmetran a la votació de la ciutadania.

Les votacions s’iniciaran el mateix dimarts dia 6 de novembre i fins al 5 de desembre a l’OAC Ajuntament, OAC Ca n’Amiguet i Casal de Cultura.

El proper dimarts 6 de novembre (19 hores), la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà l’acte públic de presentació de propostes finalistes de Pressupostos Participatius 2019.

Les propostes que es presentaran a la ciutadania en aquest acte ja han estat avaluades pels serveis tècnics municipals, i només aquelles que compleixen amb les bases dels Pressupostos Participatius 2019 i que són viables tècnicament, normativament i econòmicament són les que se sotmetran a votació.

Cadascuna de les propostes finalistes seran explicades a la ciutadania per part de les persones o entitats que van presentar el projecte.

Inici de les votacions: del 6 de novembre al 5 de desembre

Fins al 5 de desembre, la ciutadania podrà apropar-se a algun dels centres de votació per tal d’emetre el seu vot.

D’aquesta manera, podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Barberà del Vallès. Enguany, per facilitar el procés de votació, cada persona podrà votar un màxim de tres propostes en la butlleta que es facilitarà a cadascun dels centres de votació:

  • Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (Passeig Doctor Moragas, 224)
  • Oficina d’Atenció Ciutadana Ca n’Amiguet (Via Sant Oleguer, 20)
  • Casal de Cultura (Nemesi Valls, 35)

Tota la informació relacionada amb els projectes finalistes es podrà trobar a l’apartat especial de Pressupostos Participatius 2019: http://www.bdv.cat/PressupostosParticipatius2019

Presentació pública de les propostes finalistes de Pressupostos Participatius 2019

Dia: 6 de novembre

Hora: 19 hores

Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Avinguda Generalitat, 70

08210 – Barberà del Vallès

Font: Ajuntament de BdV