Agenda d’Activitats del 10 al 16 de novembre a la nostra ciutat

10 de novembre
17h – Biblioteca Esteve Paluzie
JUGUEM I APRENEM ESCACS. Lloc: Espai de suport (Sala Infantil). Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17h – Espai Jove La Roma
SERVEI D’ASSESSORAMENT A ENTITATS JUVENILS. Busques el teu lloc a la ciutat?, tens projectes que vols realitzar i no saps com començar-los? Acosta’t a La Roma i t’ajudarem a organitzar-te, t’informarem de que fan les associacions juvenils de la teva ciutat, com constituir-vos com a associació i tot allò que necessitis per poder dur a terme les teves inquietuds. Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – Espai Jove La Roma
SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL PER A JOVES. Cada dijous de 17 a 20h. El servei de mobilitat internacional acosta als i les joves del territori a tot tipus d’informació relacionada amb experiències a l’estranger, des de trobar feina, fer un voluntariat europeu, fer pràctiques d’estudis, participar en intercanvis juvenils i camps de treball, així com conèixer i utilitzar les possibilitats que ofereixen els diversos programes de mobilitat europeus com ara Joventut en Acció, Leonardo da Vinci, Eurodyssea, Erasmus+,… Organitza: Espai Jove La Roma.

11 de novembre
17h – Espai Jove El Forat
TORNA EL FORAT! El proper divendres dia 11 de novembre, a partir de els 17h, els i les adolescents de Barberà del Vallès tenen una cita al nou espai El Forat, ubicat al Casal de Cultura. L’acte de presentació comptarà amb un berenar popular, jocs de taula i multimèdia, tastets de música i dansa urbana, taller de xapes i moltes activitats més.
El Forat és un servei socioeducatiu adreçat a adolescents d’entre 12 i 15 anys del municipi, amb la finalitat d’aconseguir una educació integral, incidint en els seus processos de socialització, tot donant sortida a les seves necessitats i inquietuds. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
HORA DEL CONTE COEDUCATIU. A càrrec de Gogara, associació que treballa per a la prevenció de les violències de gènere. Activitat dins del Programa d’Activitats del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones 2016 a Barberà del Vallès. Edat recomanada: a partir de 4 anys. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

12 de novembre
22.30h – La Nau
CONCERT A ‘LA NAU’. Aniversari del Kol·lectiu de Dones de Barberà. Organitza: KDB.

14 de novembre
17h – Espai Jove El Forat
TALLER ESTUDI ASSISTIT (TEA). De dilluns a dijous. Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Espai Jove El Forat
SERVEI D’INFORMACIÓ PER A ADOLESCENTS (SIA). Totes les tardes, de dilluns a divendres. Organitza: Espai Jove El Forat.

19h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL GRUP DE LECTURA PUNT DE LLIBRE. ‘El perseguidor’, de Julio Cortázar. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

15 de novembre
17h – Biblioteca Esteve Paluzie
JUGUEM I APRENEM ESCACS. Lloc: Espai de suport (Sala Infantil). Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17h – Espai Jove El Forat
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Casal Gent Gran Centre
BALL GENT GRAN. Ball amb música enregistrada. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17.30h – Seu Dones Braç a Braç
TALLER: LES MÚLTIPLES CARES DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. A càrrec de Sònia Ortiz Guarch, coach de relacions i equips, Sònia Campos Magallanes, terapeuta i Mª Carmen Rosillo López, psicòloga. Activitat dins del Programa d’Activitats del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones 2016 a Barberà del Vallès. Organitza: Associació de Dones Braç a Braç.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència ‘Pateixo una malaltia o només estic trista’, a càrrec de Clara Esquena Freixas, psicòloga. Organitza: Aula Extensió Universitària.

19h – Espai Jove La Roma
CURRA-T’HO. Servei d’Orientació laboral per a joves. Cada dimarts, de les 19 a les 21h. No saps per on començar a l’hora de buscar feina? necessites noves idees i recursos? Per a aquelles persones que cerquen feina i necessiten orientació, us oferim: borses de treball, estratègies per les entrevistes de feina, elaboració del currículum vitae, cartes de presentació,…. i formació específica per a la recerca de feina per internet, per a les temporades d’estiu o de Nadal, etc. Organitza: Espai Jove La Roma.

Del 15 al 20 de novembre
Teatre Municipal Cooperativa
EXPOSICIÓ ART I DISCAPACITAT. Artistes finalistes del II Concurs d’art Provital Group. Horari de visites: De dimecres a divendres, de 17.30 a 20.30h, dissabte de 10 a 13 i de 17 a 20 h, i diumenge de 10 a 13h. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

16 de novembre
11.30h – Espai Gran Centre
FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 h a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

17.30h – Espai Jove La Roma
TALLER DE CUINA PER A JOVES. Reinventem les magdalenes. Aquesta vegada
salades! Organitza: Espai Jove La Roma.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
DOCUMENTAL I DEBAT: “MAMÁ, TÚ DUERME QUE YO VIGILO”. S’ofereix servei gratuït de guarderia, que cal sol·licitar amb un mínim de 48 hores d’antelació al Programa Municipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere (Plaça de la Vila, 1, baixos dreta) o bé al telèfon 93 729 71 71, ext. 266. Activitat dins del Programa d’Activitats del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones 2016 a Barberà del Vallès. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.