6a edició de La Nit de l’Empresa: nit de talent i qualitat empresarial

6a edició de La Nit de l’Empresa: nit de talent i qualitat empresarial

El passat dijous 28 de setembre es va dur a terme la 6a edició de La Nit de l’Empresa que organitza l’Ajuntament de Barberà de Vallès mitjançant l’empresa municipal Activitats Integrades SA (AISA).

L’acte es va celebrar al Centre de Negocis Nodus Barberà, i va ser presidit per l’Alcaldessa, Sílvia Fuster Alay, i representats del món econòmic i empresarial del Vallès Occidental.

L’acte, amb gairebé un centenar d’assistents, es va iniciar amb la benvinguda per part de l’Alcaldessa, que en el seu discurs va apuntar que era “un honor compartir aquesta nit amb totes les persones assistents per fer aquest reconeixement públic al talent empresarial barberenc, sigui per trajectòries o per fets concrets”. “Sou el principal motor que justifica aquesta vetllada”, va subratllar amb l’objectiu d’enaltir i reconèixer la tasca de les empreses i indústries de Barberà del Vallès.

A continuació, es va dur a terme 1a edició dels Premis Empresa BdV, un lliurament de reconeixements empresarials per difondre l’esforç i el treball de les empreses del municipi, destacant les millors pràctiques, projectes i polítiques empresarials.

De les 12 candidatures presentades en les 3 categories existents, un jurat expert en la matèria, independent i anònim, va escollir les 3 empreses destacades:

  • Categoria Col·laboració empresa territori: compromís social i sostenibilitat: Provital Group.
  • Categoria d’Excel·lència en la gestió de Recursos Humans de l’empresa: Cafosa Gum.
  • Categoria Empresa amb Caràcter innovador: Flexor.

El lliurament dels premis va anar a càrrec de l’Alcaldessa Sílvia Fuster i del President de Pimec Vallès Occidental, Josep Maria Catalán.

Cal destacar que enguany, el reconeixement del teixit empresarial del municipi va més enllà dels Premis i també en el marc de la Nit de l’Empresa es va gaudir de la segona edició de l’exposició Made in Barberà, una mostra que recull els productes fabricats als polígons industrials barberencs, amb la finalitat de treure a la llum el talent i la bona feina del teixit productiu local.

D’aquesta manera, també es va fer un reconeixement general a la tasca, a l’esforç i al talent de milers de persones que treballen a les empreses locals. “Aquestes 20 empreses que exposen són una petita mostra del talent i la qualitat que es poden trobar als polígons industrials del municipi. És fruit del treball de la gent, i de la passió per la feina ben feta”, va concloure Sílvia Fuster.