Agenda d’Activitats fins el 8 de març

7 de març 17h – Espai Jove El Forat CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h- Biblioteca Esteve Paluzie JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17h – Espai Jove La Roma JAKE MATE A LA RALLADA. Aprofita el nou espai habilitat pels jocs de taula de La Roma i passa una tarda original i divertida! Organitza: Espai Jove La Roma.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència ‘Aproximació a Ramon Llull’ a càrrec de Pere Poy Baena, professor de secundària. Inscripcions obertes a majors de 50 anys i durant el curs, els dies de conferencia consultant a la Junta de l’Aula, tots els dimecres, de 10 a 11h, a la seu de Marquesos de Barberà, 125. Preu inscripció al cicle de conferències: 50€/curs. No socis: 7€/conferència. Organitza: Aula Extensió Universitària.

18.30h – Biblioteca Esteve Paluzie CLUB DE LECTURA FÁCIL. ‘La meravellosa història de Peter Schlemihl’ d’Adelbert von Chamisso. Amb alumnat de nivell bàsic 2 del Servei Local de Català de Barberà del Vallès. Organitza: Activitat programada pel Servei Local de Català de Barberà i la Biblioteca Esteve Paluzie.

8 de març 9.30h – plaça de la Vila XOCOLATADA DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. Organitza: Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.

11.30h – Espai Gran Centre FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie VA DE LLEGIR … EN VEU ALTA. Commemorem el Dia Internacional de les Dones llegint poesia escrita per dones. Entrada lliure. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

18h – Espai Jove La Roma CUINA ELS ROLS DE GÈNERE, MENJA’T EL PATRIARCAT. En el taller es revisaran els paràmetres de la masculinitat i la feminitat i les conseqüències negatives en el repartiment del treball domèstic i de cures a les pròpies llars. Acte inclòs en el programa d’activitats per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Organitza: Espai Jove La Roma.

17.30h – Associació de Dones Braç a Braç TALLER: LES GRANS OBLIDADES. A càrrec de Sònia Ortiz Guarch, coach de relacions i equips, Sònia Campos Magallanes, terapeuta i MªCarmen Rosillo López, psicòloga. L’objectiu del taller és fer un repàs històric del paper de les dones i les seves dificultats per ser reconegudes. Seu de l’Associació de Dones Braç a Braç, Avinguda Generalitat, 31 baixos. Acte inclòs en el programa d’activitats per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Organitza: Associació de Dones Braç a Braç.