Activitats que es poden fer fins el 5 d’abril

29 de març
9.30h – Centre de Negocis Nodus Barberà
PRESENTACIÓ DE L’ESPAI V-LAB. Nodus Barberà obrirà les portes d’un nou espai centrat en la realitat virtual i la realitat augmentada aplicada als processos productius industrials. L’acte comptarà amb INNOVAE com a proveïdor de tecnologia de la RV. Cal inscripció prèvia mitjançant nodus@nodusbarbera.cat o telèfon 93 729 72 72.
Organitza: Centre de Negocis Nodus Barberà.

11.30h – Espai Gran Centre
FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

18.30h – Espai Jove La Roma
TALLER DE CUINA JOVE. Faixetes mexicanes.
Organitza: Espai Jove La Roma.

Fins el 30 de març
Biblioteca Esteve Paluzie
EXPOSICIÓ “DONES D’EMPRESA”. Exposició de l’Institut Català de les Dones, que vol fer més visibles les aportacions històriques de les dones a l’activitat empresarial de Catalunya.
Horari:
Matins: de dimarts a dissabtes de 10 a 14h
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30h
Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

30 de març
17h – Espai Jove La Roma
SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL PER A JOVES. El servei de mobilitat internacional acosta als i les joves del territori a tot tipus d’informació relacionada amb experiències a l’estranger, des de trobar feina, fer un voluntariat europeu, fer pràctiques d’estudis, participar en intercanvis juvenils i camps de treball, així com conèixer i utilitzar les possibilitats que ofereixen els diversos programes de mobilitat europeus com ara Joventut en Acció, Leonardo da Vinci, Eurodyssea, Erasmus+,… Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – Espai Jove La Roma
SERVEI D’ASSESSORAMENT A ENTITATS JUVENILS. Busques el teu lloc a la ciutat?, tens projectes que vols realitzar i no saps com començar-los? Acosta’t a La Roma i t’ajudarem a organitzar-te, t’informarem de que fan les associacions juvenils de la teva ciutat, com constituir-vos com a associació i tot allò que necessitis per poder dur a terme les teves inquietuds. Organitza: Espai Jove La Roma.

17h – El Forat
TORNEIG DE PING PONG. Vine a inscriure’t al Forat abans del 21 de març de 17 a 20h. Organitza: El Forat.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
TALLER PER A HOMES: COM PODEM GESTIONAR ELS HOMES LES NOSTRES EMOCIONS I RELACIONS AVUI DIA? A càrrec d’Oriol Ginés Canales, psicòleg i vicepresident de l’associació CONEXUS. Quina és la relació que tenim i quina ens agradaria tenir amb les dones? I amb els fills i filles? I amb la resta de família i amistats? Quines estratègies ens poden ajudar? En aquest taller parlarem de perquè els homes sentim que tenim moltes contradiccions i sobre com gestionar les emocions per tal de millorar les nostres relacions interpersonals. Places limitades. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 729 71 71 Ext. 262 o a l’adreça electrònica carozm@bdv.cat. Acte inclòs en el programa d’activitats per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.
S’ofereix servei gratuït de guarderia que cal sol·licitar amb 48 hores d’antelació al Programa Muncipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere (Plaça de la Vila, 1, baixos dreta) o bé al telèfon 93 729 71 71, ext. 262. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès

31 de març
17h – El Forat
FES-TE LA TEVA FESTA! Organitza: El Forat.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
TALLER DE POESIA INFANTIL. ‘Lluminosa Gloria Fuertes’, a càrrec de Sara Tornos. Per a infants a partir de 6 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

20.15h – Auditori Maria Feliu
CONCERT DE PIANOS. Organitza: Escola Municipal de Música.

Durant el mes d’abril
Biblioteca Esteve Paluzie
EXPOSICIÓ ‘SCI-FI’, amb motiu del 25è aniversari d’Isaac Asimov.
EXPOSICIÓ ‘CONTES DEL REVÉS’

1 i 2 d’abril
IEM Elisa Badia
CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS DE KARATE TRADICIONAL KUWO AD.Organitza: Esportiu Shi-Kan.

1 d’abril
10.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA COMISSIÓ PER A L’ELABORACIÓ D’UN PROTOCOL D’ACTUACIÓ PER UNES FESTES LLIURES DE VIOLÈNCIES MASCLISTES.La Comissió per a l’elaboració d’un protocol d’actuació per unes festes lliures de violències masclistes ha convocat una nova reunió de treball per aquest dissabte 1 d’abril a les 10.30h a la Biblioteca Esteve Paluzie. Recordem que, responent a la voluntat de la comissió que vol que el procés sigui el més participatiu possible, aquesta convocatòria està oberta a totes les entitats i persones a títol individual que estiguin interessades. Fins el moment s’han fet diverses reunions de treball i s’han organitzat 3 comissions: Activitats, Comunicació i Xarxa i Relacions externes. A la reunió d’aquest dissabte es continuarà treballant en l’elaboració del protocol. Per a més informació cal adreçar-se a protocolbdv@gmail.com.

21.30h – TMC
LOS FANTASMAS DEL TEATRO. Cia La Llauna Mostra de Teatre Amateur. Un famós director compra un antic teatre abandonat i en ruïnes des de fa 60 anys després d’un incendi i es descobreixen uns ingrats inquilins: uns fantasmes bromistes que fan de les seves.

2 d’abril
12h – TMC
ALADDIN THE POT MUSICAL. La Roda Produccions. Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Str Band, però la guitarra d’Aladdin s’ha trencat i el noi no es pot permetre comprar-ne una de nova.

3 d’abril
17h – Espai Jove El Forat
SIA. Servei Informació per a Adolescents. Podràs trobar informació del teu interès (activitats, salut, formació…). I si no hi és, t’ajudem a aconseguir-la! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Espai Jove El Forat
TEA. Taller Estudi Assistit. Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

16h – Espai Gran Ca n’Amiguet
XERRADA SOBRE MEDICAMENTS. ‘La importància de seguir bé els tractaments’, a càrrec del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, amb la col·laboració del farmacèutic Marc López. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala.

4 d’abril
17h – El Forat
GRAFIT-ART. Taller de grafit. Organitza: El Forat.

17h – La Roma
JAKE MATE A LA RALLADA. Aprofita el nou espai habilitat pels jocs de taula.Organitza: La Roma.

17h – Espai Jove El Forat
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h- Biblioteca Esteve Paluzie
JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. “L’Egipte somiat d’Akhenaton i Nefertiti”. A càrrec d’Irene Cordón Solà, doctora en Arqueologia i Egiptologia. Organitza: Aula d’Extensió Universitària.

20h – Auditori Maria Feliu
CONCERT DE CLARINETS de l’Escola Municipal de Música.

Del 4 al 28 d’abril
Biblioteca Esteve Paluzie
EXPOSICIÓ CATERINA ALBERT – VICTOR CATALÀ. La exposició recòrre la vida i obra de Caterina Albert, poeta, narradora, novel·lista i autora teatral. Caterina Albert, més coneguda com a Victor Català, pseudònim amb el que signava les seves obres.

4 i 5 d’abril
De 9.30 a 12.30h – Centre de Negocis Nodus Barberà
JORNADA OPORTUNITATS DE NEGOCIS INTERNACIONAL DEL SECTOR LOGÍSTIC A ALEMANYA a càrrec de Boil International i Van Express Deustchland GmbH. Descobreix la situació del sector de la logística i quines són les estratègies per accedir amb èxit al país. Inscripcions: 93 729 72 72.

5 de març
De 9.30 a 12.30h – Centre de Negocis Nodus Barberà
INSPECCIÓ I MANTENIMENT D’INDÚSTRIES AMB DRONS a càrrec de Javier Carmona, cofundador de DronAIR-Tech. Descobreix com evitar riscos i reduir costos en els sistemes aeris tripulats de forma remota. Primera jornada del cicle de LAB’s d’Experimentació Industrial. Inscripcions: 93 729 72 72.

10h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL GRUP DE LECTURA PUNT DE LLIBRE. ‘Vals lent a Cedar Bend’, de Robert James Waller. Entrada lliure.

11.30h – Espai Gran Centre
FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma
CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

18h – Espai Gran Centre
EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES I XERRADA ‘EKO PROJECT’. Persones de Barberà del Vallès ens explicaran la situació de les persones refugiades. Eko Project treballa conjuntament amb les persones refugiades de Vasilika, a Grècia, per tal de crear un espai per a tothom en el qual es pugui començar a reconstruir la comunitat. Activitat per a totes les edats. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala.

18.30h – La Roma
TALLER DE CUINA. Vine a fer paté de diferents gustos. Organitza: La Roma.

18.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
CONFERÈNCIA ‘SOM EL QUE MENGEM’, a càrrec de Laura Girona, nutricionista. Organitza: Asociación Española Contra el Cáncer.