Acte de cloenda del Programa Integral a la Fundació Barberà Promoció

L’alumnat del Programa Integral de la Fundació Barberà Promoció va participar en l’acte de cloenda del programa, que es va celebrar a la Torre d’En Gorgs el passat 15 de febrer. L’acte, que va reunir una vuitantena de persones, va comptar amb la participació de la Regidora d’Economia Social i Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Sandra Ramos.

A la recepció, es va exposar breument la trajectòria i les entitats participants en el Programa Integral, on també vuit joves vinculats al projecte van explicar les seves diferents experiències dins del programa. Seguidament, es va realitzar una presentació on es van visualitzar un recull de fotografies de les diferents accions portades a terme al llarg del programa. Finalment, es va fer el lliurament d’un certificat de participació per part del professorat que va participar en la formació del jovent.

El Programa Integral està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de la Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/318/2016, de 22 de novembre.

FONT: BDV