Activitats de Sant Jordi als Espais Grans de la ciutat

Durant el mes d’abril trobaràs als Espais Grans una programació ben variada i per a tots els gustos entorn de la celebració de Sant Jordi.

A partir de l‘1 d’abril fins al 30 d’aquell mateix mes, pots apropar-te a l’espai d’intercanvi de llibres que trobaràs a l’Espai Gran Centre i a l’Espai Gran Ca n’Amiguet, per donar una nova oportunitat als teus llibres i emportar-te noves històries per llegir.

El dimecres 3 d’abril a les 17.30h a l’Espai Gran Centre, hi haurà la inauguració de l’exposició “Rosa Leveroni, dona de lletres” de l’Institut Català de les Dones, a la qual trobarem fragments literaris d’aquesta poeta.

A l’Espai Gran Ca n’Amiguet, el 4 d’abril a ls 17.30h, inscriu-te gratuïtament al taller “Una rosa a la solapa” on faràs una rosa per després lluirar-la durant el dia de Sant Jordi.

A més, tindrem sessió doble de cinema, amb la pel·lícula “La Librería”, que va ser guardonada amb la Rosa de Sant Jordi del públic a la millor pel·lícula als Premis Sant Jordi 2018, els dies 5 i 8 d’abril a les 17h a l’Espai Gran Centre i a l’Espai Gran Ca n’Amiguet, respectivament.

El 24 d’abril a les 17h a l’Espai Gran Centre hi haurà la trobada literària en la qual parlarem sobre biografies, autobiografies i llibres sobre la vida de diferents persones, a càrrec de la Biblioteca Esteve Paluzie.

Finalment, per concloure el mes, no et pots perdre l’activitat “Cruïlla de gent: cruïlla de veus”. Descobreix una història que comença per: “A qualsevol punt de la ciutat es creuen moltes persones, cadascuna amb un motiu ben diferent per ser al mateix lloc. Què hi fan allà un noi que corre amb la carpeta d’una coneguda universitat sota el braç, la noia que se’l mira de reüll, el cotxe que passa lentament ben a prop de la vorera, la parella que es mira amb els ulls plens de retret, la noia que troba un mòbil que sona des de terra, el parell d’amics que surt del bar de la cantonada, el cambrer que se’ls mira amb enveja i el rodamón que s’ho mira tot mig estirat a un banc?..”.
Les persones participants al curs d’escriptura creativa tenen la resposta. Cadascuna s’ha centrat en un dels personatges i n’ha escrit la història. Si veniu el dia 26 d’abril a les 17h a l’Espai Gran Centre, esbrinareu què faran.

Recorda que l’entrada a les activitats és gratuïta i que, si vols més informació, pots trucar al 659 20 79 28.