Afectacions al trànsit per obres a la C-58 entre Sabadell i Badia durant una setmana, en horari nocturn

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en fase molt avançada d’execució les obres d’ampliació i millora d’accessos a la C-58, en el tram entre Terrassa i Badia del Vallès, en la calçada sentit Barcelona, amb una inversió de 17  milions d’euros. Aquesta actuació, que permetrà millorar la fluïdesa en la circulació de l’autopista, consta, en concret, de dos trams; entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès i entre Sabadell (nus de Sant Pau) i Badia del Vallès (enllaç amb B- 30/AP-7).

Entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès, s’eixampla la calçada per a formar un tercer carril al tronc de l’autopista, de 4 quilòmetres de longitud, alhora que un quart carril discontinu per facilitar les incorporacions i sortides de l’autopista. Entre Sabadell i Badia del Vallès, es dona continuïtat als ramals de l’enllaç de Sant Pau per a formar dos carrils més per facilitar els canvis de carril en condicions millors de seguretat. Aquestes actuacions comporten afectacions al trànsit; els carrils de circulació i els vorals de la calçada sentit Barcelona són més estrets, s’ha reduït a 80 km/h la velocitat màxima permesa en el tram d’obres i els vehicles pesants no poden fer avançaments.

Restriccions les nits del 5 a l’11 d’agost
Ara, les tasques d’asfaltatge que es duran a terme en el tram entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb la B-30/AP-7 (calçada sentit Barcelona) comportaran restriccions de trànsit durant les nits de dilluns 5 d’agost al diumenge, 11 d’agost. De dilluns a divendres laborables, es desenvoluparan entre les 22 hores i les 5,30h i el cap de setmana, s’allargaran fins a les 9,30.

D’altra banda, la nit de dissabte, 10 a diumenge, 11 d’agost, es tallarà l’accés a la B-30/AP-7, entre les 3h i les 6,30h, i es vehicularà el trànsit pel següent enllaç, el número 7 (Barberà del Vallès, Cerdanyola nord i Badia del Vallès). Aquests treballs d’asfaltatge corresponen a l’última fase i la posaran en servei l’ampliació de la calçada.

Les obres en el tram entre Terrassa i Sant Quirze també es troben en la recta final i es preveu que puguin finalitzar durant el mes de setembre.

Font: terrassa.cat

Fotografia d’arxiu