Totes les activitats que pots fer fins el 2 de març !!!!

28 de febrer

12h – Bosc de Can Gorgs
DIA D’ANDALUSIA
12h – Missa rociera
13h – Homenatge a la bandera andalusica i dinar de germanor
Organitza: Casa de Granada Cultural Andaluza del Vallès Occidental.

29 de febrer
18h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL CLUB DE LECTURA INFANTIL. Els Biblioartistes: l’art de llegir imatges, a càrrec de Marc Joan. Dirigit a infants a partir de 7 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
VA DE LLEGIR. Espai de suport als instituts (lectures obligatòries). Amb inscripció prèvia.  Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

De l’1 al 21 de març
Biblioteca Esteve Paluzie
EXPOSICIÓ “DONES GRANS, GRANS DONES”. Exposició, de l’Institut Català de les Dones, que trenca clixés sobre el que significa envellir per a les dones, desmunta tòpics i reivindica que les veus femenines de totes les edats siguin escoltades i reconegudes.
Biblioteca Esteve Paluzie
Plaça de la Constitució, s/n
Matins: de dimarts a divendres de 10 a 14h
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30h
Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

2 de març
10h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA DEL GRUP DE LECTURA PUNT DE LLIBRE. El fred modifica la trajectòria dels peixos, de Pierre Sza­lowski. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

10h – Centre Cívic Ca n’Amiguet
PASSEJADA GENT GRAN. L’itinerari a realitzar serà urbà i de natura i, amb visites a espais emblemàtics de la població. El punt de trobada serà el Centre Cívic Ca n’Amiguet a les 10.10h. Quasi en la seva integritat es passejarà per un terreny ample i sense dificultats malgrat un petit corriol que ens portarà a prop del Castell, però que tampoc presenta gaire complicació. En el decurs de la passejada es participa de la bellesa d’uns indrets magnífics envoltats de natura. La passejada comença visitant l’església Romànica del segle XI, es passarà vorejant el riu Ripoll, es veurà el Castell de Barberà gaudint de la flora i fauna autòctona, tot això en un recorregut de 8,7 km. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
PRESENTACIÓ DE LA CARTERA DE SERVEIS SANITARIS DE L’ÀREA BÀSICA DE SALUT DE BARBERÀ DEL VALLÈS. A càrrec de Montserrat Teixidó Colet, directora EAP Barberà del Vallès, Toni Tintó Padró, adjunt a la Direcció metge de l’EAP de Barberà del Vallès i Olga Sánchez Cuervo, adjunta a la Direcció infermera de l’EAP de Barbera del Vallès. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.