Algunes de les activitats que es poden fer a la ciutat fins el 30 de març

24 de març

17h – Espai Gran Centre

DOCUMENTAL ‘HOME’. Mirem la diversitat de la vida a la Terra i com la diversitat humanitat està posant en perill l’equilibri ecològic del planeta. Entrada lliure. Aforament limitat. Organitza: Espai Gran Centre.

17h – El Forat

TALLER DE DANSES MODERNES. T’agrada ballar? Organitza: El Forat.

19.30h – Biblioteca Esteve Paluzie

PRESENTACIÓ COL·LECCIÓ ‘MICROSAURIO’ EDITORIAL ENKUADRES. Entrada lliure. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

20h – Auditori Maria Feliu

CONCERT DE SAXO. Organitza: Escola Municipal de Música.

20h – Espai Jove La Roma

NIT JOVE. La nit jove d’aquest mes està per fer, teniu idees? Voleu formar part de l’organització? Veniu a La Roma i en parlem! Organitza: Espai Jove La Roma.

25 de març

10h – Biblioteca Esteve Paluzie

TALLER PER A DONES: ESTRATÈGIES DE LIDERATGE, HABILITATS DIRECTIVES I COMUNICACIÓ. A càrrec de Blanca Moreno Triguero, sociòloga, experta en gènere i directora de la Consultoria MIT. El lideratge femení sorgeix del procés d’autorització de les dones. La seva eficàcia parteix d’uns altres valors als tradicionalment existents, que es basaven en un model de masculinitat hegemònica. En aquest taller es treballaran eines i estratègies bàsiques per visibilitzar i potenciar les qualitats del lideratge i talent femení que es pot aplicar en els àmbits personal, professional, relacional i social. Places limitades. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 729 71 71 Ext. 262 o a l’adreça electrònica carozm@bdv.cat Acte inclòs en el programa d’activitats per al 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

16h – Yelmo Cines Baricentro

CINEMA INFANTIL EN CATALÀ. Pel·lícula: Kung Fu Panda 3. Preu: 4€ (petits i grans). Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

19h – Plaça de la Vila

CONCENTRACIÓ “BARBERÀ DIU PROU A LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES”. Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com.

21.30h – TMC

TMC: EL BON PARE. De Vania Produccions. El bon pare és una tragicomèdia sobre la figura masculina i la paternitat. El retrat d’una generació de pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals.

Venda d’entrades:

TEATRE MUNICIPAL COOPERATIVA – Plaça Cooperativa, 5 – tmc@tmcbarbera.cat

www.tmcbarbera.cat – Telèfon 937 479 493

Taquilla del teatre: de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i dia de l’espectacle dues hores abans (pagament targeta i efectiu).

Casal de Cultura: de dilluns a divendres no festius de 9 a 13h i de 16 a 21h, (pagament només amb targeta). Organitza: TMC.

26 de març

10h – Plaça García Lorca

APUNTA’T AL 21. Acte que pretén sensibilitzar a la ciutadania sobre les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual mentre es juga a bàsquet. Organitza: Andi Down Sabadell.

12h – Yelmo Cines Baricentro

CINEMA INFANTIL EN CATALÀ. Pel·lícula: Kung Fu Panda 3. Preu: 4€ (petits i grans). Organitza: Yelmo Cines Baricentro i Consorci per a la Normalització Lingüística.

12h – c/ Sant Pere

CALÇOTADA XV ANIVERSARI DE L’ATENEU DE BARBERÀ. La festa s’iniciarà a les 12h del migdia amb l’actuació de la Colla Bastonera de Barberà.

El programa previst és el següent:

12h – Actuació Colla Bastonera de Barberà

12.30h- Xupinasso i Brindis

PimPamPum especial #15anysAteneuBarberà

14h – 12a Calçotada Popular

16.30h – Concerts de Ecra Ed Otorske, Zapato y Cordon + Xento + Espunyea i InserShow.

Els tiquets de la calçotada es poden adquirir anticipadament o el mateix dissabte 25 de març a la seu de l’entitat. Es poden reservar escrivint a ateneubarbera@gmail.com. Organitza: Ateneu de Barberà.

27 de març

17h – Espai Jove El Forat

SIA. Servei Informació per a Adolescents. Podràs trobar informació del teu interès (activitats, salut, formació…). I si no hi és, t’ajudem a aconseguir-la! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h – Espai Jove El Forat

TEA. Taller Estudi Assistit. Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h. Organitza: Espai Jove El Forat.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie

VA DE LLEGIR – LA ROMÁNICA. Espai de suport als instituts (lectures obligatòries). ‘Les aventures de Tom Sawyer’, de Mark Twain. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie

TROBADA CLUB DE LECTURA INFANTIL. Els Biblioaventurers: un viatge ple de lectures per descobrir. A càrrec de María José Campillo. Edat a partir de 7 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

28 de març

17h – Espai Jove El Forat

CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove El Forat.

17h- Biblioteca Esteve Paluzie

JUGUEM I APRENEM ESCACS. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

17.30h – Biblioteca Esteve Paluzie

AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA. Conferència ‘L’enigma Viana: el príncep que van estimar els catalans’, a càrrec de Joan Serra Arman, professor d’Història. Carles d’Aragó i Evreux (1421-1461) va néixer per a ser rei de la corona catalanoaragonesa i de Navarra. El Príncep de Viana, tant en vida com després de mort, deixà oberts molts enigmes.

Inscripcions obertes a majors de 50 anys i durant el curs, els dies de conferència consultant a la Junta de l’Aula, tots els dimecres, de 10 a 11h, a la seu de Marquesos de Barberà, 125. Preu inscripció al cicle de conferències: 50€/curs. No socis: 7€/conferència.

Organitza: Aula Extensió Universitària.

18h – Espai Jove La Roma

TARDA DE GARANTIA JUVENIL. Organitza: Espai Jove La Roma.

29 de març

9.30h – Centre de Negocis Nodus Barberà

PRESENTACIÓ DE L’ESPAI V-LAB. Nodus Barberà obrirà les portes d’un nou espai centrat en la realitat virtual i la realitat augmentada aplicada als processos productius industrials. L’acte comptarà amb INNOVAE com a proveïdor de tecnologia de la RV. Cal inscripció prèvia mitjançant nodus@nodusbarbera.cat o telèfon 93 7297272.

Organitza: Centre de Negocis Nodus Barberà.

11.30h – Espai Gran Centre

FER UN MILLOR ÚS DEL MÒBIL, RESOLEM DUBTES. Punt de resolució de dubtes del teu mòbil. Demana cita prèvia a l’Espai Gran Centre. Tlf: 93 718 86 42. Servei disponible tots els dimecres d’11.30 a 13h. Activitat +60 anys. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

17h – Espai Jove La Roma

CONSULTORIA DE SALUT PER A JOVES. Una tècnica especialitzada en temes de salut per a joves, informarà, orientarà i assessorarà en aquells temes de salut que interessen al jovent (sexualitat, drogues, alimentació, etc). Es pot demanar cita prèvia. Les consultes son totalment confidencials. Organitza: Espai Jove La Roma.

18.30h – Espai Jove La Roma

TALLER DE CUINA JOVE. Faixetes mexicanes.

Organitza: Espai Jove La Roma.

Fins el 30 de març

Biblioteca Esteve Paluzie

EXPOSICIÓ “DONES D’EMPRESA”. Exposició de l’Institut Català de les Dones, que vol fer més visibles les aportacions històriques de les dones a l’activitat empresarial de Catalunya.

Horari:

Matins: de dimarts a dissabtes de 10 a 14h

Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30h

Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.