Agenda d‘activitats juvenils del mes d’abril

Durant aquest mes Barberà del Vallès acollirà diferents activitats per al jovent de la ciutat. Consulta les activitats i participa!

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Barberà del Vallès torna a posar en marxa noves activitats per aquest mes d’abril.

L’agenda acull activitats ben diverses, que van des de torneigs de ping-pong, de playstation, i de tallers de cuina, de còmics o de danses modernes, entre altres. 

L’Espai Jove la Roma i l’Espai Jove El forat també organitzen diferents activitats per celebrar Sant Jordi , com tallers de roses creatives, o l’activitat que pretén desmuntar la tradicional història del drac i la princesa.

Cal destacar que ambdós equipaments acullen durant diferents dies diversos serveis de consultoria i assessorament. Aquest són:

– Consultoria de formació i treball per a joves: No saps per on començar a l’hora de buscar feina? Necessites noves idees i recursos? Per aquelles persones que cerquen feina i necessiten orientació, us oferim: borses de treball, estratègies per a les entrevistes de feina, elaboració del currículum vitae, cartes de presentació,…. I formació específica per a la recerca de feina per internet, per a les temporades d’estiu o de Nadal, etc. Dies 4, 18 i 25 a partir de les 17h.

– Consultoria de salut per a joves: Tens dubtes sobre qüestions relacionades amb la sexualitat, l’alimentació o els consums de drogues? Hi ha res que et preocupa? Vols saber-ne més? Vine, demana hora i fes les teves consultes de forma totalment confidencial i amb una persona experta en temes de salut. Dies 5 i 26 a partir de les 17h.

– Servei d’assessorament a entitats juvenils: Busques el teu lloc a la ciutat? Tens projectes que vols realitzar i no saps com començar-los? Acosta’t a La Roma i t’ajudarem a organitzar-te, t’informarem de què fan les associacions juvenils de la ciutat, com constituir-vos com a associació i tot allò que necessitis per poder dur a terme les teves inquietuds. Podeu posar-vos en contacte mitjançant la següent adreça electrònica: valles-osona@casalsdejoves.org. Dies 6, 20 i 27 a partir de les 17h

– Servei de mobilitat internacional per a joves: El servei de mobilitat internacional acosta als i les joves del territori a tot tipus d’informació relacionada amb experiències a l’estranger, des de trobar feina, fer un voluntariat europeu, fer pràctiques d’estudis, participar en intercanvis juvenils i camps de treball, així com conèixer i utilitzar les possibilitats que ofereixen els diversos programes de mobilitat europeus com ara Joventut en Acció, Leonardo da Vinci, Eurodyssea, Erasmus+,… Dies 6, 20 i 27 a partir de les 17h.

– SIJ-Fil Directe: Tarda de drogues: Consumir o no consumir? Quins efectes tenen? Quins riscos poden tenir? I si no en vull consumir? I si en vull consumir? Si t’ho preguntes, aquest és el teu espai! Dia 19 a les 18.30h.

– PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització Juvenil als Centres d’Educació Secundària) Cada dimarts vine a visitar-nos a l’hora del pati (de 12.30 a 13h). Aquest és un espai que els i les estudiants de Barberà podeu aprofitar per trobar informació que us interessi. El servei d’informació juvenil s’apropa al teu institut. Posa’t en contacte amb la dinamitzadora a l’hora del pati per demanar més informació o passa directament per l’Espai Jove La Roma.

També es pot gaudir dels:

– SIA (Servei Informació per a Adolescents): Podràs trobar informació del teu interès (activitats, salut, formació…). I si no hi és, t’ajudem a aconseguir-la! Totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 18.30h.

– TEA (Taller Estudi Assistit): Al Forat tens un espai per poder estudiar i fer els deures. Sempre trobaràs a algú que et pot fer un cop de mà! De dilluns a dijous, de 17 a 18.30h.

Consulta i descarrega’t les activitats d’aquest mes i participa!