Agenda d’activitats de la Fundació Barberà Promoció a la Fira de la Formació Professional de Sabadell

Els propers dies 1, 2 i 3 de març es celebrarà a la Fira de Sabadell la Fira de la Formació Professionalon la Fundació Barberà Promoció estarà present juntament amb l’Institut la Romànica per ensenyar, explicar i promocionar les seves activitats formatives. Dintre de les tres jornades de la fira, Barberà Promoció té programades diverses activitats pràctiques per donar a conèixer els seus cursos i activitats:

Des de Formació, i relacionat amb la formació professional inicial i ocupacional del sector químic-farmacèutic que es portaran a terme al municipi, es realitzaran:

  • Dijous 1 i divendres 2 a les 10:30 i a les 16:30 hores un Taller d’Esferificacions i Xampú, on es podrà veure i analitzar l’elaboració d’aquest producte i els seus processos químics. El mateixos dies a les 12:30 i a les 18 hores també es realitzarà un altre Taller de Proves Organolèptiques amb Cervesa Artesana, on també es podrà presenciar el procés d’elaboració de la cervesa. Per tancar la fira, dissabte dia 3 de març es tornaran a repetir ambdues activitats, a les 11 i a les 12 hores respectivament.

En quant al programa de PFI – Auxiliar de Vivers i Jardins- es realitzaran al showroom de la fira:

  • Els tres dies (1, 2 i 3 de març) i en horari de matí l’activitat ‘Cultivem el Reciclatge’, un taller de construcció de testos a través de palès reutilitzables. Es tracta d’una mostra que estarà adreçada a sis persones i serà dinamitzada per l’alumnat del PFI Auxiliars Vivers i Jardins, juntament amb el suport del seu formador.

La Fira de la Formació Professional de Sabadell serà un punt de trobada de centres educatius i professionals del món de la formació, on qualsevol persona interessada podrà saber més sobre 21 famílies professionals, a més de poder presenciar activitats, debats i ponències d’interès relacionades amb les temàtiques que hi seran presents a l’esdeveniment. El projecte s’emmarca dins d’una estratègia d’articular polítiques educatives transversals per lluitar contra l’abandonament escolar prematur, a més de contribuir com a servei de formació i orientació personalitzat dins dels centres educatius i formatius del Vallès. Se celebrarà el proper 1, 2 i 3 de març a la Fira de Sabadell (dijous 1 i divendres 2 de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores; i dissabte 3 de 10:30 a 13:30 hores). Assistència gratuïta a tot el recinte, malgrat que es recomana reserva prèvia per assistir a les activitats programades.

T’hi esperem!

Més informació:

Fundació Barberà Promoció

C/ de la Torre d’En Gorgs, 40 – Barberà del Vallès

93 719 28 37

info@barberapromocio.cat

Font: Ajuntament de BdV