La vaga parcial del Metro continuarà aquest dilluns i fins dimecres i això provocarà aglomeracions a la L4 durant les aturades parcials.

La vaga de metro a Barcelona d’aquest diumenge a la tarda ha provocat aglomeracions a les andanes i als vagons de la línia 4, especialment a les estacions de la Ciutadella i la Barceloneta, on els efectius de TMB han optat per regular els accessos per evitar incidents a partir de les cinc de la tarda. Això ha provocat cues per accedir al metro, especialment d’usuaris que venien de la platja. Tot i que s’han restringit els accessos a aquestes parades, els pocs combois que han circulat per aquesta línia del ferrocarril metropolità durant les aturades, que han començat a les 16.44 i s’han allargat fins a tres quarts de vuit del vespre, han circulat plens i els usuaris s’han acumulat a les andanes. Tot i que ja ha acabat l’aturada parcial prevista per aquesta tarda, TMB calcula que la situació trigarà a normalitzar-se a la línia 4. En canvi, a la resta de línies del metro, la vaga d’aquesta tarda s’ha viscut “sense incidències”.

Les aturades parcials al subterrani continuaran dilluns 20, dimarts 21 i dimecres 22 amb serveis mínims del 40% al matí i a la tarda, i del 20% al vespre/nit.

 ACN

Imatge d’arxiu