AKÍ BRICOLAJE REOBRE LES SEVES PORTES A BARICENTRO

 • AKÍ Baricentro, ubicada a Barberà del Vallès, es va inaugurar per primera vegada fa quasi 29 anys i va ser la primera botiga d’AKÍ Bricolaje a Espanya.
 •   Aquesta reobertura fa d’AKÍ Baricentro una botiga més tecnològica i còmoda, i ofereix serveis innovadors com ara la impressora 3D, la màquina tintomètrica o el tall de vidre.
 •   La inversió del projecte per a la reobertura d’AKÍ Baricentro és d’1,5 milions d’euros i manté els mateixos llocs de treball, 55 (directes i indirectes).
 • L’empresa de Bricolatge AKI, especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, i pertanyent al Grup ADEO, reobre la primera botiga amb què va arribar a Espanya l’any 1988 a Barberà del Vallès, ubicada al Centre Comercial Baricentro (Carretera Nacional 150).

  L’acte de reobertura va tenir lloc ahir dia 5 d’abril a les 13 h i va comptar amb la presència de l’Excma. Sra. Silvia Fuster Alay, Alcaldessa de Barberà del Vallès, el Sr. Francesc Elías, President PIMEC Vallès Occidental i el Sr. Miquel Martínez, Delegat Territorial del PIMEC. Per part d’AKÍ Bricolaje, van assitir el Sr. Frederic Capdeville, Director General, el Sr. Onofre Burgos, Director Regional i la Sra. Susana Orús, Directora d’AKI Baricentro.

  La inversió per a aquesta reobertura és d’1.500.000 €. AKÍ Baricentro compta amb 4.538m2 dels quals, 3.154 m2 es dediquen exclusivament a la venda. Es tracta d’una botiga més tecnològica i còmoda perquè els clients tinguin la millor experiència de compra possible.

  La reobertura d’AKÍ Baricentro manté el mateix nombre de llocs de treball, 55 (directes i indirectes), amb un 65 % de dones y un 35 % d’homes. Cal assenyalar que el 90 % dels empleats són de la zona.

  L’horari d’obertura de la botiga Baricentro és de dilluns a diumenge de 10 h a 22 h. A més dels serveis tradicionals que ja oferia, AKÍ Baricentro afegeix altres d’innovadors como ara la impressora 3D, la màquina tintomètrica, el tall de vidre o la impressió de fotografies.

  Tallers especials

  El principal objectiu d’AKÍ Bricolaje és apropar les activitats de bricolatge, jardineria o decoració als seus clients. Per aquesta raó, AKÍ Baricentro continuarà organitzant tallers gratuïts tots els mesos de l’any. D’aquesta manera, totes les persones que estiguin interessades, podran aprendre i compartir coneixements de la mà dels millors experts i a la mateixa botiga.

  En paraules de Susana Orús, directora d’AKÍ Baricentro: «Ser la primera botiga que AKÍ Bricolaje va obrir a Espanya és un orgull per nosaltres i volem continuar sent referència en el sector del Bricolatge de la zona i fer la vida més fàcil a tots els habitants del Vallès. Per això, hem afegit serveis nous que faran que l’experiència de compra dels nostres clients sigui la més satisfactòria».

Sobre AKI

AKÍ és l’empresa del Grup Adeo especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, present en 12 mercats amb 628 botigues pròpies i 377 franquiciades, i reconeguda per la seva propinqüitat amb els clients, l’especialització del seu equip de professionals i els seus preus assequibles.
AKÍ España va obrir el seu primer establiment el 1988 a Barcelona, i actualment compta amb més de 1.700 empleats i 48 botigues a tot el territori nacional més una botiga online.

L’objectiu principal de la companyia és la venda i distribució de productes de bricolatge, jardineria i decoració, a través d’un concepte de botiga caracteritzat per la proximitat i la propinqüitat amb el client.