Aprèn reciclatge creatiu en família aquest diumenge a la Jugatecambiental al Parc del Bosc de Can Gorgs

Aquest diumenge 6 d’octubre, d’11.30 a 13.30 hores, continuen les activitats de la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs. Aquesta setmana, la Jugatecambiental acull un taller anomenat “Reciclatge creatiu”, una activitat on les famílies podran aprendre a fer un rellotge amb materials reciclats.

Cal recordar que la Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre es juga i es fan activitats. Hi trobareu també un punt d’informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure.

La Jugatecambiental és un projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), coordinat pels diferents ajuntaments adherits (entre ells, Barberà del Vallès), adreçat al públic familiar, perquè, a través del joc, els parcs siguin espais d’aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental. L’Ajuntament assumeix, juntament amb l’AMB, l’impuls d’aquest projecte i l’organització d’algunes de les activitats que es faran. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Recordeu que la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs té perfil a Twitter, i des d’allà podeu seguir totes les activitats!

Font: bdv.cat