Aprèn sobre la recollida selectiva en família aquest diumenge a la Jugatecambiental al Parc del Bosc de Can Gorgs

Aquest diumenge 27 d’octubre, d’11.30 a 13.30 hores, continuen les activitats de la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs.

Aquesta setmana, la Jugatecambiental acull un taller anomenat “Recollida selectiva”, una activitat on les famílies gaudiran d’un seguit de propostes:

– Explicacions per a adults

– Joc de reciclar pels menuts

– Realització de mural sobre cartró re-utilitzat pels infants més petits

– I per als nens i nenes més grans, menjadores a partir de tetrabricks.

Cal recordar que la Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre es juga i es fan activitats. Hi trobareu també un punt d’informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure.

La Jugatecambiental és un projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), coordinat pels diferents ajuntaments adherits (entre ells, Barberà del Vallès), adreçat al públic familiar, perquè, a través del joc, els parcs siguin espais d’aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental. L’Ajuntament assumeix, juntament amb l’AMB, l’impuls d’aquest projecte i l’organització d’algunes de les activitats que es faran. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Recordeu que la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs té perfil a Twitter, i des d’allà podeu seguir totes les activitats!

Font: Bdv.cat