Aquest cap de setmana, festes als barris de La Romànica i Casc Antic

El diumenge dia 5 de maig, l‘AVV i Botiguers del Casc Antic celebra també el Dia del Soci de l’AVV i Botiguers del Casc Antic a la plaça de la Unitat, a partir de les 12 hores. Durant la jornada hi haurà animació infantil i a partir de les 14 hores, paellada popular. També es comptarà amb l‘actuació de Guille Barea, d’Operación Triunfo (15 hores).

La Romànica celebra la seva Festa Major de barri amb activitats els dies 4 i 5 de maig, organitzada per l’AVV La Romànica.

El diumenge dia 5 serà el torn del Casc Antic, amb la commemoració del Dia del Soci de l’AVV i Botiguers del Casc Antic.

Aquest cap de setmana, els barris de La Romànica i Casc Antic celebraran diverses activitats.

Els actes s’iniciaran al barri de la Romànica, on els propers dies 4 i 5 de maig, acollirà múltiples activitats per a tots els públics amb motiu de la Festa Major del barri, organitzada per l’AVV La Romànica amb la col·laboració del CF La Romànica, Barberà amb la Sardana, la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès i l’Ajuntament. Les activitats previstes al programa són diverses, des  de música, exhibicions de ball, jocs infantils, botifarrada popular, sardanes, concentració de motos, i repartiment de plantes, entre d’altres.

Aquest és el programa previst pels dos dies de festa:

Dissabte, 4 de maig

12 h – Festa Holi

17 h – Inauguració exposició de pintures d’Andrés Gago

17.45 h – Gegants de Barberà

18 h – Actuació Musical Infantil Rock & Kids

18 h – Repartiment Plantes – Obsequi “Romànica segueix maca”

19 h – Sardanes (Barberà amb la Sardana)

20 h – Exhibició de Ball – Escola Ma Carmen Almansa

21.30 h – Ball amb J.Santos

I a més, des de les 17 fins a les 20 h, pintacares i presència personatges infantils, i jocs gegants. I a la pista polivalent, atraccions per a infants.

Diumenge, 5 de maig

A partir de les 9 i fins a les 14 h, botifarrada popular

De 9 a 12 h, concentració de motos

12 h – Concert Rock Oh Revival! Tribut a Creedence Clearwater Revival

18 h – Repartiment Plantes – Obsequi “Romànica segueix maca”

19 h – Actuació infantil Mag Pep

I a més, des de les 17 fins a les 20 h, pintacares i presència personatges infantils, i jocs gegants. I a la pista polivalent, atraccions per a infants.

Font: bdv.cat

Fotografia d’arxiu: AVIB CASC ANTIC