EL MAGO DE OZ

Aquest dissabte, 27 de febrer, arriba a la nostra ciutat un nou muntatge teatral, en aquest cop el musical ‘El Mago de Oz’.
El Teatre Municipal Cooperativa s’omplirà d’ombres, llums, dansa i música a càrrec de la jove companyia Believe Teatre, que confecciona i adapta les obres amb noves propostes tecnològiques.
El popular llibre de fantasia escrit per Lyman Frank Baum, sexplica el viatge de Dorothy i eseu gos Totó des de la grisenca Kansas fins alsurrealista País d’Oz. L’adaptació que fa Believe dóna una volta a la tradicional estètica del conte, barrejant el clàssic amb elements moderns. Ho fa a través dombres, de llums, de danses teatralitzades i dprojeccions de vídeos animats que posaran un toc especial a la història de Dorothy.

Dirigida per Elisabeth Marín, produïda per Pablo Naveira, Mario López i Óscar Fuentes i interpretada per Elba Romero, José Tobella, Óscar Domínguez, Jordi Farrés, el muntatge també utilitza la tecnologia de la electroluminiscència amb la

que es podrà gaudir de ballarins vestits plens de llums.
Les entrades i els abonaments es poden adquirir en els Punts de Venda habituals. El Casal de Cultura (carrer Nemesi Valls, 35), en horari de dilluns a divendres (no festius) de 9 a 13h i de 16 a 21h. El Pagament en aquest equipament es realitzarà només amb targeta bancària. També es poden obtenir entrades en taquilla del TMC en horari de dimarts a divendres de 17.30 a 20.30h o el dia de l’espectacle, dues hores d’abans   del seu inici, i per internet, des de la mateixa web del Teatre (http://www.tmcbarbera.cat/).