Art, gastronomia i ciutadania tenen una cita amb ‘De Cara a la Tapa’

De Cara a la Calle organitza un esdeveniment per a infants, joves i persones adultes on els protagonistes seran la bona música, les actuacions en directe, la gastronomia i la gresca.

El proper 4 de novembre, l’Associació De Cara a la Calle organitza ‘De Cara a la Tapa’, un esdeveniment on es podrà gaudir d’un seguit de tapes que de ben segur no deixaran indiferent a ningú. L’oferta serà variada i es podran anar tastant cadascuna de les tapes fins arribar a la paella, que serà la darrera parada del circuit gastronòmic.
Durant l’activitat, les persones assistents podran gaudir de diverses activitats dirigides a tots els públics: a les 11h, la Bastonera de Barberà donarà el tret de sortida amb una cercavila on mostraran, com és costum, els seus balls més enèrgics acompanyats de la música tradicional més festiva. A les 11.30h, Miradas, amb el seu conte ‘Un cuento soñado’, deixaran bocabadats als infants amb l’apassionant història que explicaran. Una hora més tard, a les 12.30h, el barberenc Mario de Ozens meravellarà amb els seus trucs de màgia més trepidants.
No haurà donat temps a endevinar el truc, quan el duet barberenc Blackey Music ens interpretarà la seva música eclèctica i els seus ritmes soul. L’actuació del duet donarà pas als Potoma, també barberencs, que realitzaran la seva primera actuació al municipi com a grup. Per acabar, les punxa-discos Acción Limón farà una sessió amb els millors hits d’ara i sempre.

Així doncs, animem a la ciutadania barberenca a assistir en un moment o altre del dia per la Plaça de la Vila i a passar-s’ho d’allò més bé en el ‘De Cara a la Tapa’ del què enguany es realitzarà la seva primera edició. Us hi esperem!

Font : Ajuntament de Barberà del Vallès