Ja ha començat la nova programació del Teatre Municipal Cooperativa

 La temporada s’inicià amb “L’electe” (dissabte dia 27, 21.30h) i amb una obra de teatre infantil, “El llop ferotge” (diumenge dia 28, 12h).

El proper dissabte 27 de gener, el teló del Teatre Municipal Cooperativa torna a pujar per donar la benvinguda al públic barberenc en una nova temporada plena d’espectacles i amb novetats, com la primera edició del Festival Zero.

El primer espectacle que acull l’escenari barberenc és L’electe, de la Sala Muntaner, el proper dissabte dia 27 a les 21.30h, un muntatge que explica la història d’un jove polític que acaba de ser escollit president i que ha de pronunciar el discurs d’investidura, no sense problemes. El text, escrit pel conegut actor Ramon Madaula i Canadell, compta amb la interpretació d’Abel Folk i Roger Coma Estruch. Les entrades ja es poden adquirir a la web del TMC.

Diumenge dia 28, a les 12h, serà el torn del teatre familiar, amb El llop ferotge, de la companyia del Príncep Totilau, on es fa un judici a un llop acusat d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i els tres porquets. Les entrades també estan disponibles a la web del TMC.

La temporada continuarà a partir de febrer amb la següent programació:

Primera edició del FESTIVAL ZERO

El 2 i 3 de març, el Teatre Municipal Cooperativa acull la primera edició del Festival Zero, un projecte de Teatres en Xarxa, que té com a finalitat atrapar al públic per la proximitat de les propostes artístiques.

Aquest festival consta de tres espectacles molt atrevits i innovadors que es programen conjuntament en un mateix cap de setmana i que permetran descobrir persones inquietes en el món de les arts escèniques.

Aquests són els espectacles que es podran veure al TMC:

L’entrada de cada espectacle és de 8 euros, encara que hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament per als 3 espectacles, a un preu de 15 euros.

V Mostra de Teatre Amateur

Cal recordar que fins al mes de juny, el TMC és l’escenari de la V mostra de Teatre Amateur, una iniciativa amb la qual diferents companyies aficionades al teatre actuen al TMC presentant els seus muntatges. Aquestes són les properes obres que es representaran:

Les entrades per a tots els espectacles ja estan a la venda. A la web del TMC es poden consultar preus, abonaments i descomptes: www.tmcbarbera.cat.

Font : Ajuntament de BdV