Aquest cap de setmana, la nostra ciutat serà l‘escenari de diferents competicions esportives, entre les quals es troba el Campionat de Catalunya d’Atletisme Adaptat Open Prevent.

Aquest cap de setmana, la nostra ciutat serà l’escenari de diferents competicions esportives, entre les quals es troba el Campionat de Catalunya d’Atletisme Adaptat Open Prevent.

La competició, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per Cecs i Deficients Visuals, la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Fundación Prevent, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, té per objectiu promocionar l’esport adaptat.

La jornada esportiva, que se celebra dissabte, 16 d’abril a les pistes d’Atletisme de la Instal·lació Esportiva Municipal Can Llobet, acollirà a centenars de atletes que competiran en diferents disciplines i comptarà amb la col·laboració de la Unió Atlètica Barberà.

La passada edició d’aquest esdeveniment va aplegar més d’un centenar d’atletes.

La competició, reconeguda com a cita de categoria autonòmica més important de la temporada, començarà a les 9.30h amb les proves de salt de llargada.

A banda de convertir-se en una competició Open, fet que permet la participació d’esportistes d’altres federacions, ja siguin autonòmiques, nacionals i/o d’altres nacionalitats que practiquin atletisme; també comptarà amb la presència de destacats atletes de l’àmbit de l’esport adaptat.

Més informació sobre l’horari de les proves a la web de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals http://www.fecpc.cat/