Barberà acull el XVII Open Internacional Jordan-FAMC de Taekwondo

En total van participar més de 300 esportistes de Portugal, França, Anglaterra, Irlanda, Escòcia, Itàlia i d’Espanya. La competició es va disputar a la IEM Elisa Badia.

El passat dissabte, 19 de març, la nostra ciutat va rebre a esportistes d’arreu del món per participar al Campionat Internacional de Taekwondo Jordan-FAMC en la modalitat de Kyorugui (Combat).

La Instal·lació Esportiva Municipal Elisa Badia va acollir a més de 300 competidors provinents de Portugal, França, Anglaterra, Irlanda, Escòcia, Itàlia i diferents comunitats autònomes de més d’ una vintena de clubs de la Federació d’Arts marcials de Catalunya (FAMC) que van participar en aquesta competició que any rere any es va consolidant com un campionat d’alt nivell.

En la competició per equips, el gimnàs de Barberà del Vallès, Deportivo Jordan va quedar primer, seguit de l’equip de Manchester, i el de França que va finalitzar tercer.

A l’acte va assistir el regidor d’Esports, Francisco Blanco Romero i el tinent d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares, que van gaudir d’una gran competició i de la bona sintonia entre els i les esportistes dels diferents països.

Destacar que aquest campionat és el punt de partida del nou circuit europeu de competicions de taekwon-do de la European Taekwondo Organization, una federació independent creada a Catalunya l’any 2005 i en la que actualment participen Anglaterra, Irlanda, França, Itàlia, Catalunya i Escòcia. L’objectiu d’aquest projecte europeu és la inclusió del Taekwon-do amateur dintre d’un ventall de possibilitats de competir en l’àmbit internacional a tots aquells competidors i competidores que ho desitgin.