Barberà celebra la 5a Nit de l’Empresa

En la trobada es donaran cita desenes d’empresaris de Barberà del Vallès i comarca. Durant la nit es coneixerà el projecte de desplegament de la Fibra òptica als polígons industrials.

Els polígons industrials de Barberà del Vallès ja disposen de la Fibra òptica d’última generació FTTHI. El Desplegament l’ha portat a terme l’empresa Orange España, començant pel Centre de Negocis Nodus Barberà, i continuant als polígons Industrials de Can Salvatella-Torre Mateu, Santiga-Provasa, i polígons A i B de la Ronda Santa Maria.

Aquest desplegament s’explicarà en el transcurs de la 5a Nit de l’Empresa que es portarà a terme el proper dimarts, 18 d’octubre. En l’acte es comptarà amb la presència de directius d’Orange que donaran a conèixer les característiques i implicacions d’aquest desplegament per a tota la comunitat empresarial de la ciutat. 

El programa previst és el següent:

–          18.30h – Recepció d’assistents

–          18.45hBenvinguda Institucional a càrrec de Pere Pubill i Linares, Tinent d’Alcaldia i Regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

–          19.00hPolítica industrial en una economia global i connectada a càrrec de Núria Beatriu i Sánchez, Directora General d’Indústria. Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

–          19.15h Una realitat: desplegament de Fibra òptica als polígons industrials de Barberà del Vallès, a càrrec d’Andrés Oliva García, Director Nacional de Venta Indirecta a Empreses d’Orange Espanya

–          19.30h  Cloenda a càrrec de Sílvia Fuster i Alay, Alcaldessa de Barberà del Vallès

–          19.40h – Cocktel-Networking.

A la Nit de l’Empresa s’exhibiran diferents empreses que mostraran els productes fabricats i produïts als polígons industrials de Barberà del Vallès, com a mostra del potencial del teixit productiu de la ciutat.

Acte: 5a Nit de l’Empresa

Dia: Dimarts, 18 d’octubre

Hora: 18:30h

Lloc: Nodus Barberà

c/ Mogoda, 1

08210 – Barberà del Vallès

Més informació a: www.nodusbarbera.cat