Barberà commemora el Dia internacional de l‘orgull LGBT amb una xerrada sobre la Llei per eradicar l’homofòbia

La conferència donarà a conèixer els principals trets d’aquesta norma catalana pionera a l’Estat Espanyol.

En el marc del Dia Internacional de l’orgull LGBT, que se celebrarà el proper 28 de juny, la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà acollirà una conferència per conèixer el contingut de la Llei contra l’Homofòbia.

L’activitat, organitzada per l’Associació ACORD, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, es realitzarà el mateix dimarts, 28 de juny a les 18h a la Sala Salvador Allende.

La conferència pretén donar a conèixer la Llei 11/2014 per garantir els dret de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, que va ser aprovada pel Parlament de Catalunya a l’octubre de 2014.

La norma, pionera a l’Estat Espanyol, suposa un avenç de la tolerància, la convivència i reconeixement de la diversitat d’orientació sexual i identitat de gèneres.

La xerrada serà presentada per la Regidora de Programes per a col·lectius socials, Mireia Sánchez Pi i comptarà amb la presència del Fiscal de Serveis de Delictes d’Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona, Miquel Àngel Aguilar; la Secretaria responsable de l’Àrea LGTB de la Generalitat de Catalunya, Maria Lluïsa Jiménez Gusi, i la directora de l’entitat ACORD, Gemma Sánchez Ruíz.

L’acte vol convertir-se en un debat, obert a la ciutadania, que serveixi per visibilitzar els drets de les lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals amb l’objectiu d’eradicar qualsevol tipus de LGTBfòbia al nostre país.

Acte: Conferència sobre la Llei 11/2014 per garantir els dret de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Dia: dimarts, 28 de juny

Hora: 18h

Lloc: Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie

plaça de la Constitució, s/n

08210 – Barberà del Vallès

Més informació sobre l’acte a: gerencia.acord@acordlgtb.org