Barberà commemora el Dia Mundial de l’Aigua 2017

L’empresa pública d’aigües de la ciutat, Sabemsa, organitza una Jornada de Portes Obertes a la Planta Potabilitzadora Nicolás.

Aquest dimecres, 22 de març es commemora arreu del planeta el Dia Mundial de l’Aigua.

Barberà del Vallès s’ha sumat a la celebració organitzant una Jornada de Portes Obertes a la Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) Nicolás, aquest mateix dia en horari de 10 a 12h.

Totes aquelles persones que vulguin conèixer el funcionament de la potabilitzadora així com el cicle de l’aigua a la ciutat, pot inscriure’s finsdilluns, 20 de març.

Per fer-ho cal trucar al telèfon de Sabemsa 93 729 46 02 i reservar la seva plaça.

Aquesta activitat és gratuïta.

La jornada de portes obertes és una activitat organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Barberà del Vallès i l’empresa municipal de serveis i aigües, Sabemsa.

Estrena de la nova web

Sabemsa aprofitarà el Dia Mundial de l’Aigua per estrenar la seva nova pàgina web.

La nova web tindrà un disseny actual i agradable per la ciutadania. L’objectiu és reunir, en un mateix lloc, tota la informació referent a l’organització i gestió de Sabemsa així com aquella destinada a la ciutadania i a les persones usuàries que vulguin resoldre dubtes relacionats amb els serveis que presta.

La web, més senzilla, accessible i funcional, estarà adaptada a dispositius mòbils i serà un canal de comunicació bidireccional entre la ciutadania i l’empresa municipal.