Barberà del Vallès, amb La Marató de TV3

Diverses entitats barberenques organitzen activitats solidàries amb la nova edició de La Marató.

El proper diumenge, 16 de desembre, es durà a terme una nova edició de La Marató de TV3, enguany centrada en la malaltia del càncer. Diverses entitats barberenques porten setmanes preparant activitats solidàries amb La Marató, que es concentren en els propers dies:

Diumenge 16 de desembre

10h – Plaça de la Vila: TASTETS PER A LA MARATÓ DE TV3. Venda de pastissos i salats. Organitza: Colla de Diables de Barberà.

11h – Parc Europa: TALLERS I ACTIVITATS INFANTILS. Organitza: AFA Miquel Martí i Pol.

JA S’HAN REALITZAT:

Dissabte 1 de desembre

17.30h – Auditori Maria Feliu: CONCERT DE SANTA LLÚCIA. A càrrec de la coral A Quatre Veus amb la direcció de Marc Alguersuari i la Coral Infantil Elisa Badia amb la direcció d’Ana Luque. Preu entrada: 3€. Organitza: Coral A Quatre Veus.

Diumenge 2 de desembre

12h – Teatre Municipal Cooperativa: CONCERT SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3. Amb les formacions musicals d’alumnes de l’Escola Municipal de Música.

****El càncer és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Malgrat els avenços que s’han fet en els últims anys, la incidència continua sent molt alta: es calcula que, al llarg de la vida, en tindran 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones. Els recursos de La Marató 2018 impulsaran la recerca per aconseguir nous mètodes de prevenció, de diagnòstic i tractaments més eficients que augmentin la supervivència i la qualitat de vida de les persones amb la malaltia.

Com és habitual, l’Ajuntament de Barberà del Vallès realitzarà una aportació econòmica en aquesta nova edició de La Marató de TV3.

Font: bdv.cat