Barberà del Vallès es torna a mullar per l’Esclerosi Múltiple

Al voltant de 150 persones van participar en la iniciativa Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple en solidaritat amb les persones que pateixen aquesta malaltia. 

Les piscines municipals de Barberà del Vallès van ser ahir escenari d’una edició més de la causa solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, que se celebra arreu de Catalunya i que al nostre municipi cada any s’hi sumen més barberencs i barberenques.

Així, entre les 11 i les 14h a les piscines interiors de Can Llobet i Maria Reverter, i la piscina d’estiu de Can Llobet, més de 150 persones van mullar-se i nedar un total de 22.205 metres per tornar a batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina en solidaritat amb les persones que pateixen aquesta malaltia. Enguany han estat un total de 650 piscines adherides en tot Catalunya. L’esdeveniment també ha tingut un gran seguiment a través de les xarxes socials amb el hashtag #Mullat 2019.

A la IEM Can Llobet, la Fundació per l’Esclerosi Múltiple va instal·lar diferents guardioles per tal de poder col·laborar econòmicament. Els fons que es van recaptar va anar destinats íntegrament a l’entitat.

Font: Bdv.cat