Barberà del Vallès, Vila Florida

Aquest diumenge es repartirà flor de temporada a la plaça de la Vila

El municipi de Barberà del Vallès s’ha incorporat recentment a Viles Florides, que tal i com descriu l’entitat organitzadora, la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, és un projecte que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental.

L’ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida i la conscienciació social vers polítiques sostenibles.

És un projecte obert a tothom i poden participar-hi tant els municipis, a nivell institucional, així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.

Actualment hi ha 112 municipis que participen a Viles Florides. Al Vallès Occidental som dels primers en participar-hi.

L’Ajuntament promourà tant l’increment de zones verdes i flor com la seva difusió.
Aquest any, en concret, s’ha incrementat la superfície de flor de temporada, incorporant-la en algunes rotondes viàries i d’altres espais.

A més de posar especial èmfasi en la dotació de plantes amb flor en els espais verds públics,

l’Ajuntament també vol convidar a particulars, escoles, comerços, empreses i entitats a unir-se al projecte i portar la flor a tots els indrets de la ciutat on sigui possible.

Entre d’altres actuacions, el diumenge 21 de maig està previst de repartir 1.000 unitats de flor de temporada, a les 10 hores a la plaça de la Vila.

Més informació a Viles Florides.