Barberà dota més de 8 mil euros en ajuts a la pràctica esportiva d‘infants i joves L’objectiu és garantir la pràctica de l’esport entre la ciutadania més jove amb famílies amb dificultats econòmiques

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha destinat una partida d’un total de 8.640  euros a subvencionar a entitats de la ciutat per tal que els infants i joves amb dificultats econòmiques puguin fer esport en diferents escoles esportives del
municipi.
 Amb la subvenció daquest ajuts el consistori barberenc vol garantir la pràctica esportiva  entre la ciutadania més jove amb famílies amb dificultats econòmiques.
Les entitats amb escoles esportives que rebran els ajuts són: lEscola de Futbol Americà delBarberà Rookies Club; l’Escola de Futbol Barberà Andalucía; l’Escola de Bàsquet que organitza la Unió Esportiva Barberà; l’Escola d’Atletisme de la Unió Atlètica Barberà; l’Escola dhoquei patins de la Unió Esportiva Hoquei Barberà; i lEscola de Futbol del Club de Futbol La Romànica. Totes aquestes entitats estan conveniades amb el consistori barberenc.
La pràctica física i esportiva és un hàbit necessari per tal de tenir una vida saludable i una font d’aprenentatge de valors de ciutadania.