Barberà finalitza la campanya ‘Jo reciclo la meva ciutat’

Diversos equips  d’informadors s’han ubicat a peu de contenidor  per interactuar amb el veïnat quan hi porta la brossa. L’objectiu ha estat treballar aspectes com la correcta separació de la brossa, la necessitat de segregar-la, com fer-ho correctament, entre d’altres.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha finalitzat la campanya que, durant quatre dies, ha desenvolupat per informar a la ciutadania a peu del contenidor sobre la recollida selectiva i la necessitat de fer-la ben feta.

Un total de 14 parelles d’informadores han estat per diferents punts de la ciutat amb l’objectiu de mostrar a la ciutadania com minimitzar els residus i quina és la forma correcta per separar-los des del seu origen fins a la seva posterior distribució als contenidors de cada fracció.

Des del passat 13 al 16 de juny, les diverses parelles d’informadores s’han distribuït pels barris del Parc Central, La Romànica, l’Eixample-Can Llobet, Ca n’Esteper, Casc Antic, Can Serra, i Can Gorgs. Les informadores s’ubicaven a peu dels contenidors de recollida selectiva i oferien consells de com reciclar correctament.

Destacar que un altre dels valors principals d’aquesta campanya s’ha basat en eliminar de l’imaginari col·lectiu creences equivocades, com ara que tots els residus van a parar al mateix lloc independentment del contenidor on es llencin.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la innovadora campanya ‘Jo reciclo la meva ciutat’ creada per l’Àrea Metropolitana de Barcelonaa través d’Ecoembes i Ecovidrio i oferta als ajuntaments.