Barberà participa en les 1es Jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya

Barberà del Vallès, com a membre de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, participarà el proper dissabte, 27 de gener, en les 1es Jornades que organitza l’entitat.

La trobada, que es realitzarà a Sabadell sota el nom ‘Les polítiques LGTBI al món local, articulacions i aliances’ té previst reunir a personal tècnic i polític de les diferents ciutats així com a entitats que treballen per la defensa dels drets de les persones i la lliure expressió de la seva diversitat afectiva, sexual i identitària. 

La jornada està dividida en dues parts. Per una banda, durant el matí es realitzaran diferents ponències amb les quals es podrà debatre la situació actual de les polítiques LGTBI i els drets de la ciutadania i conèixer l’agenda i els reptes futurs que calen fer.

Per la tarda, serà el moment de tot un seguit de tallers amb els quals es podrà conèixer les experiències de diferents entitats i ajuntaments han realitzat per donar visibilitat i garantir els drets del col·lectiu.

La Xarxa de Municipis LGTBI és un projecte innovador a tot l’Estat Espanyol, que es va constituir al juny de 2016 per tot un seguit d’Ajuntaments i institucions amb la finalitat de coordinar les seves polítiques en aquesta matèria i fer efectiu el compliment de la llei del 2014 que garanteix els drets del col·lectiu.

Actualment l’integren ciutats com: Barberà del Vallès, Barcelona, Berga, Cerdanyola del Vallès, Gavà, Girona, Granollers, Mataró, Montcada i Reixac, Ripollet, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Quirze del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Terrassa i Vacarisses.

Acte: 1es Jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya

Dia: 27 de gener de 2017

Horaris: Inici de les jornades 9.15h

Lloc: Casal Pere Quart

Rambla, 69

08202 – Sabadell

Més informació sobre el programa de la jornada al document adjunt.